Stolní tenisté padli po velkém boji v Olbramovicích

Stolní tenisté sehráli ve čtvrtek velmi těžké utkání v Olbramovicích proti domácímu áčku, které má v sestavě neporazitelného Jardu Dohnala, což v podstatě znamená, že před začátkem utkání již prohrává 0:5...

Prvně v sezóně byl k dispozici Libor Budjač, který se zotavil po operaci kolene. Těsně před zápasem se vedoucí týmu Marek Škvor dozvěděl nepříjemnou informaci, že nebude k dispozici kvůli zranění ruky jednička týmu Patrik Vosátka. Velké díky patří Pavlu Šimáčkovi, který přes předchozí omluvu, přispěchal týmu na pomoc.

Očekával se vyrovnaný souboj o každý míček / bod. Potvrdilo se to hned ve čtyřhrách. Zatímco Marek s Pavlem si poradili s dvojící Trázník / Topol, tak Martin Vosátka s Jurou Žydykem prohráli s duem Dohnal / Chudlářský.

V prvních dvou sériích dvouher si oba týmy body dělily. Z ostředeckých bodovali jen Pavel a Libor. Nedařilo se Martinovi, jehož porážka s Chudlářským narušila bodové plány. 

Naopak vyšlo střídání Marka Jurou, kterého ve třetí sérii čekal Topol. I ve třetí sérii si týmy body rozdělily a bylo to 7:7.

V úvodu poslední série opět zklamal Martin, který nevzládl roli favorita s nejslabším domácím hráčem Topolem. Sice dotáhl dvousetové manko, ale pátý set se mu nepovedl. Naše naděje alespoň na remízu podržel Pavel, který přestřílel Trázníka. Před posledními dvěmi dvouhrami byl stav stále nerozhodný (8:8).

Výhra vysíleného Libora proti Dohnalovi se nedala čekat, a tak bylo na Jurovi, aby uspěl proti Chudlářskému a zajistil našim barvám remízu. Vyrovnaný souboj dospěl do pátého setu. Jura v úvodu ztrácel, prohrával 2:7, ale dokázal se trpělivou hrou bodově na soupeře dotáhnout a dokonce se ujal vedení 9:8. Pak však opustil svou hru a ve snaze útočit následné tři míčky zkazil a odešel poražen. 

Naši si připsali na své konto třetí prohru v soutěži. Soupeři z Divišova a Teplýšovice se nám tak přiblížily na pět bodů. Do konce soutěže zbývá 5 kol.

OP2: SDH Olbramovice A - Sokol Ostředek A 


IMG 8778

IMG 8781

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci