Desátou výhru v řadě si stolní tenisté nepřipsali

V minulém týdnu sehráli stolní tenisté z A týmu dvě utkání. Nejprve v dohrávce ve čtvrtek zdolali s přehledem Petroupim. Ale v pátek je čekal těžký souboj na půdě třetích Teplýšovic. Byl to velmi vyrovnaný zápas, který překlopili domácí ve svůj prospěch stoprocentní úspěšností ve třetí sérii. Naši v ní třikrát prohráli 2:3. Konečný výsledek zněl 11:7 pro domácí, naši mají ale lepší vzájemné zápasy (doma výhra 12:6). V Teplýšovicích chyběly body od týmové jedničky Patrika Vosátky, který uhrál pouze jeden bod. I přes porážku vedou naši tabulku OP2. Sedm kol před koncem mají náskok 8 bodů na duo Divišov B / Teplýšovice.

Béčkaři nezvládli v pátek 19.1. záchranářský souboj doma proti Nesvačilům. Těsná prohra 8:10 znamená, že na nesestupové 10.místo, na kterém jsou právě Nesvačily, už ztrácí 5 bodů. Stejný odstup má poslední Bystřice.  Pokud by toto pořadí zůstalo, čekal by náš tým barážový souboj s druhým týmem OP4. 

OP2: Sokol Ostředek A - SDH Petroupim B  14:4

OP2: Sokol Teplýšovice A - Sokol Ostředek A  11:7

OP3: Sokol Ostředek B - Sokol Nesvačily A  8:10

OP3: Tatran Kamenný Přívoz A - Sokol Ostředek B  18:0

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci