Divizní Sadská byla nad síly našich stolních tenistů

Ve středu sehráli naši stolní tenisté další kolo letošního ročníku Českého poháru. Los jim přisoudil velmi atraktivního soupeře - lídra divize Sadskou. Silnější soupeř patrně v soutěži není.

A jak říká kronika naši se ani nikdy se silnějším protivníkem nepotkali. Ačkoliv soupeř nedorazil do ostředecké sokolovny v nejsilnějším složení, byl velkým favoritem. Cílem našich bylo uhrát nějaký ten set, proti týmu, který hrál v minulé sezóně 3.ligu.

Rozdíl ve výkonnosti byl patrný dle bodů STR. Naši nastoupili ve složení Patrik Vosátka (1532), Marek Škvor (1274), Martin Vosátka (1273) a Jura Žydyk (1242). Za Sadskou nastoupili Luděk Pych ml. (týmová jednička, STR 1973, v divizi úspěšnost 93,55%), Adam Šimek (STR 1750, v divizi 50%, v KP1 64%) a Roman Hakl (STR 1595, v KP2 52,38%).

Na základě hostující sestavy zhodnotili naši šance takto - něco uhrát by mohlo jít v úvodní čtyřhře a dle STR bodů by mohl Patrik sehrát vyrovnaný souboj s Haklem.

Čtřhru začali Marek s Jurou dobře, svou obrannou hrou dvojici Hakl / Šimek zaskočili. Odskočili na 10:6, ale nakonec využili až šestý setbol. Po úvodní setu čtyřhry jsme tedy vedli, ale tím jsme skončil. Další tři sety byly sice relativně vyrovnané, ale hostující duo si drželo potřebný náskok. Nicméně hned po čtyřhre byl splněn cíl, uhrát alespoň setík.

Poté nastoupil Patrik proti Haklovi. Náš hráč sice uhrál set, ale čekali jsme že soupeře více potrápí.

Zbylé zápasy byly jednoznačnou záležitostí a utkání skončilo očekávanou výhrou Sadské v poměru 0:10.

ČP: Sokol Ostředek - TJ Sadská 0:10


IMG 8237

JRCM0716

HDNL2171

IMG 8240

IMG 8245

IMG 8248

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci