I v devíti fotbalisté bodovali proti postupujícím Bílkovicím

Sokol Ostředek - FK Bílkovice  4:4 (3:1)

branky: Sidor, Sadílek T., Sztánkovics, Svoboda

ČK: Sztánkovics (55.), Kanchiy R.(85.)

sestava: Luzum - Kanchiy R., Schärfer, Uršic, Nepraš (78. Procházka L.) - Valeš, Veselý, Sidor, Svoboda - Horák (17. Sadílek T., 79. Šimáček), Sztánkovics


V sobotu přivítali naši fotbalisté na svém hřišti lídra soutěže a jistého postupujícího – tým FK Bílkovice. Vzhledem k předem avizovaným omluvenkám a zraněním nebylo počátkem týdnem vůbec jisté, zda naši nastoupí, zda se nebude muset utkání zrušit. Naštěstí došlo k mobilizaci hráčů a do zápasu jsme nakonec měli k dispozici 15 hráčů.

Při absenci gólmanů se o tento post před zápasem přihlásil David Luzum, který dříve chytával. Naši začali svižně a už v 6.minutě jsme se radovali z prvního gólu. Agilní Tomáš Svoboda dostal pěkný balón za obranu, zasekl a našel volného Edu Sidora, který střelou k tyči s přispěním bílkovického gólmana protlačil míč do branky – 1:0.

Blízko k dalšímu gólu jsme byli v 11.minutě, kdy László Sztánkovics zatáhl míč po lajně a našel na malé vápně volného Kubu Horáka, který nedokázal skákající míč usměrnit do branky. Trefil jen gólmana Babku. Krátce na to si Kuba bohužel při dopadu po výskoku zranil pravé koleno a musel odstoupit a nahradil ho Tomáš Sadílek.

V 21.minutě ztratil na půlce hřiště míč Vláďa Veselý, hosté šli do rychlého brejku, ze kterého srovnal skóre Vosický. Za tři minuty nás mohl poslat opět do vedení Tomáš Svoboda, který se dostal za obranu a šel sám na gólmana. Bohužel mířil jen do něj.

Závěr poločasu patřil nám. Ve 45.minutě jsme zahrávali roh, když hostující hráč v duchu fair-play opravil chybný výrok sudího Chmelaře. Vláďa Veselý poslal míč přesně na hlavu Lászla, který nechytatelně zavěsil – 2:1. V druhé minutě nastavení utekl obraně Lázsló, našel na penaltě volného Tomáše Sadílka, jenž razantní střelou zvýšil náš náskok na 3:1. Do kabin jsme šli za nadějného vedení.

Bílkovice rychle po začátku druhé půle snížili. V 55.minutě uviděl bohužel druhou žlutou kartu Lázsló, čímž se po zranění Horyse naše útočná hra výrazně oslabila. Krátce na to pěkně protáhl bílkovického brankáře z trestného kopu Vláďa Veselý. Krátce na to hosté srovnali. Vosického roh na první tyčku usměrnil do vlastní sítě mladý Petr Valeš a bylo to 3:3.

V 67.minutě uviděl červenou kartu bílkovický Komenda a síly na hřišti se vyrovnali, čehož využili naši. Petr Valeš vystihl na půli hřiště rozehrávku soupeře a poslal míč do běhu Tomáši Svobodovi, jenž si posadil na zem beka a tvrdou střelou prostřelil hostujícího gólmana – 4:3. Z vedení jsme se bohužel dlouho neradovali. Za tři minuty založili hosté rychlou akci a Vosický se krásnou střelou do šibenice prosadil potřetí v zápase – 4:4.

Posledních deset minut dohrávali hosté jen o devíti, protože neměli nikoho na střídání za zraněného hráče. Počet hráčů v poli se ale rychle srovnal. Sudí ukázal druhou žlutou našemu Rosťovi Kanchyiemu.

Na hřišti bylo najednou hodně místa, ale ani jedna ze stran si již nějakou výraznější šanci nevytvořila a utkání dospělo k remízovému konci.

V posledním kole hostíme v sobotu zachraňující se Postupice. Výkop nařídila STK v rámci zachování regulérnosti soutěží již na 13:00. Výhra zajistí našim fotbalistům konečné 5.místo v tabulce. Přijďte jim fandit!


DSC01934

DSC01935

DSC01936

DSC01938

DSC01939

DSC01940

DSC01941

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci