Fotbalisté si proti slabým Svojeticím s chutí zastříleli

Sokol Ostředek – Sokol Svojetice 6:2 (4:0)

Branky: Sztánkovics 3, Horák, Sidor, Schärfer

Sestava: Nerad F. – Korotenko, Škvor M., Uršic, Vildman – Svoboda T. ,Florián, Schärfer, Sidor – Horák, Sztánkovics

Střídali: Kolodii, Kančij, Procházka L.


V sobotní generálce na první mistrák přivítali naši fotbalisté hráče Sokola Svojetice, hrající třetí třídu Praze-východ. Soupeř naše hráče příliš neprověřil, převážně se hrálo na jeho polovině hřiště. Korekce jednoznačného výsledku přišla až v závěru, kdy naši prostřídali. Zápasu za krásného jarního počasí přihlížela velmi slušná návštěva (přibližně 40 diváků).

Do vedení jsme šli již ve 13.minutě, kdy se dostal míč po ose Svoboda – Sztánkovics dostal k volnému Edovi Sidorovi, který trefil odkrytý prostor u levé tyče. Za 9 minut vybojoval balón ve vápně Kuba Horák a poslal jej podruhé za záda svojetického gólmana – 2:0. Uběhlo jen šest minut a prvně se prosadil László Sztánkovics, který se ve vápně zbavil postupně dvou beků a nekompromisně zavěsil – 3:0. Těsně před poločasem přiťukl Lászlovi míč ve vápně Eda a László se nemýlil. Do kabin se šlo za stavu 4:0.

Krátce po začátku druhé půle završil svůj hattrick Lázsló, který využil chybně rozehraného autu soupeře, udělal kliku gólmanovi a usměrnil míč do prázdné branky – 5:0. Po hodině hry byl Lázsló faulován nevybíravým zákrokem Petra Valeše st. ve vápně. Sudí ukázal na penaltu, kterou s přehledem proměnil David Schärfer – 6:0. Hosté se dočkali v 70.minutě, kdy náš gólman Fanda Nerad si šel pro míč, který ale odskočil jinak, než bylo očekáváno, tak Fanda stáhl k zemi hostujícího útočníka a penaltu kopali i hosté (Petr Valeš ml.) – 6:1.

Krátce na to se po pasu Vasila Kančije řítil sám na gólmana Kuba Horák. Hostující bek mu ze zadu šlápl na nohu a sudí Fillip tasil červenou kartu. Míč si k trestnému kopu ze zhruba 20 metrů postavil Ondra Vildman. Jeho pěkná střela skončila bohužel jen na tyči…

V samotném závěru vstřelili hosté druhou branku. Krásně přes zeď se z trestného kopu trefil P.Valeš St. a stanovil konečné skóre – 6:2.

V neděli čeká naše hráče ostrý start do jarní sezóny. Od 15h hrají ve Zdislavicích.


P1010062

P1010063

P1010064

P1010066

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci