Stolní tenisté neuspěli v souboji o barážovou pozici s Benešovem

V pátek hostili naši stolní tenisté hráče z Benešova, případnou výhrou by naši zvýšili své šance na baráž o postup do nejvyššího okresního přeboru. Benešov utkání nepodcenil a přijel ve velmi  silném složení. Našim nechyběla jednička Patrik Vosátka, kterého doplnil jeho táta Martin, Pavel Šimáček a Marek Škvor.

Souboj druhého týmu tabulky (Benešov) se třetím (Ostředek) přinesl velkou bitvu. Hrálo se 3 hodiny a 15minut…

Úvodní čtyřhry se našim povedli. Martin s Patrikem si poradili 3:1 s Košařem a P. Plíškem a Marek s Pavlem si vyšlápli na Srba s J. Plíškem (3:1). Vedení 2:0 vzbuzovalo naději na slušný výsledek, kterou ještě posiloval průběh úvodních dvouher. Pavel vedl 2:1 nad mladším z bratrů Plíšků a Patrik stejným poměrem vedl na starším Honzou Plíškem. Bohužel bratři Plíškové zápasy otočili, takže místo vedení 4:0, byl stav vyrovnaný. Benešov se dostal na koně a začal si připisovat jeden bod za druhým. Skóre dokázal mírně korigovat jen Patrik, který své zbylé tři dvouhry vyhrál.

Sen o možné baráži se našim rozplynul. Vzhledem k dalším výsledkům ale získal náš tým 6 kol před koncem jistotu záchrany, což byl předsezónní cíl. Do konce sezóny se naši chtějí prát o bronzovou třetí příčku. V dalším kole je čeká soupeř nejsilnější, hrají u lídra z Čerčan, který ještě neztratil ani bod.

OP2: Sokol Ostředek A – ST Benešov D 6:12


IMG 2265

IMG 2267

IMG 2268

IMG 2270

IMG 2273


Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci