Olbramovice ukončili áčku vítěznou šňůru, béčko se přiblížilo záchraně

Ve čtvrtek zajíždělo áčko, aktuálně třetí tým OP2, na horkou půdu do Olbramovic, kterým patří v tabulce 4.místo. Náš tým nemohl počítat s Liborem Budjačem a nakonec ani s Patrikem Vosátkou, tedy dvěma nejlepšími hráči, zatímco domácí nastoupili v plné síly včetně Jardy Dohnala hrajícího ještě vloni krajský přebor v Benešově.

Začátek zápasu tomu odpovídal. Naši prohráli obě čtyřhry, byť Marek Škvor s Jurou Žydykem potrápili Trázníka s Matějovským v pěti setech a rychle prohrávali 8:1, když jediný bod vybojoval Martin Vosátka (3:1 nad Matějovským). Domácí Dohnal tak přepustil své místo Topolovi, se kterým na konci druhé série Marek přes nadějný začátek prohrál. Ve třetí sérii pro zranění odstoupil Matějovský a domácí vzhledem k předchozí výměně Dohnal / Topol již nemohli střídat. Mohutný finiš našim sice přinesl výrazné vylepšení skóre a odmítnutí hrozícího debaklu, ale na body to už nestačilo. O to více mrzí, že Marek si nedokázal s Topolem poradit. Herní styl tohoto hráče Markovi vůbec nesedí (ze snad deseti duelů, uspěl jen jednou), byť v jeho prospěch hovoří skoro 150 bodů navíc dle bodování ELO. Blízko bodů byl i Pavel Šimáček s Matějovským. V pátém setu prohrál 9:11.

Přes prohru a ukončení sedmizápasové vítězné šňůry naši stále drží třetí místo, ale náskok před Olbramovicemi se ztenčil na dva body a naše nyní po týdenní soutěžní přestávce čekají zápasy s lídry tabulky Čerčany a Benešovem.

Béčko hrálo v pátek v Netvořicích. Vzhledem k vývoji u dna tabulky OP4 bylo potřebné, aby bodovalo. Na pomoc přispěchal Jura Žydyk, o nemoci byl k dispozici Dominik Matouš. Jarka Bartůšková oželela začátek plesu, aby mohla hrát. Sestavu zkompletoval Martin Vosádka, který má od Silvestrovského pinčesu dobrou formu. Naši prohráli obě čtyřhry, ale pak se začalo skóre překlápět na naší stranu až do konečného stavu 7:11, značícího velmi důležité body do tabulky. Naši získali jistotu, že už je nemůže předehnat poslední Bystřice a přímý sestup jim tak nehrozí. Pokud v příštím kole doma (10.2.) porazí Čerčany vyhnou se i baráži o udržení.

OP2: SDH Olbramovice B – Sokol Ostředek A 10:8

OP4: Sokol Netvořice C - Sokol Ostředek B  7:11


 

OP2

OP2 30 01

OP4

OP4 30 01


 olb1

olb2

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci