Ostředečtí fotbalisté skončili 4. ve své premiérové sezóně Hanspaulské ligy

Minulý týden zakončili ostředečtí fotbalisté svou pouť premiérovou sezónou Hanspaulského fotbalu. Jako nováček soutěží byl náš tým nalosován do skupiny I osmé ligy. 

Vystoupení našich borců nelze hodnotit jinak než jako úspěšné. Dlouho sahali po bronzové příčce znamenající přímý postup do 7.ligy.

O tom, že nakonec obsadí 4.místo se nerozhodlo ani tak na hřišti, jako spíše na základě soutěžního řádu. Jeden z týmů totiž ke konci sezóny dosáhl třetí kontumace, což znamená automaticky vyloučení ze soutěže. Tým Bad Boys FC na tom vydělal, bodově naše dohnal a díky lepšímu vzájemnému zápasu i skóre přeskočil. 

Přímý postup tedy našim o chloupek unikl, ale dle vyjádření vedení ligy, je dost reálné, aby dodatečně postoupil jako nejlepší ze čtvrtých týmů všech skupin osmé ligy!


Přehled utkání


Konečná tabulka

HL 8 I podzim 2022 tabulka


image3


hanspaulka 15 12 2022 2

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci