Bodová série fotbalistů skončila v Postupicích

Sokol Postupice - Sokol Ostředek  4:2 (2:2)

branky: Hanibal, Horák

sestava: Krpelán - Müller, Štěch, Schärfer, Kanchiy R. - Svoboda (25. Krejcárek), Florián, Hanibal, Sidor - Vildman (56.Kančij V.) - Horák


V předposledním kole podzimní části soutěže nás čekal osmý tým tabulky Postupice. Drželi jsme sice dlouhou šňůru zápasů bez porážky, avšak z posledních dvou utkání jsme vytěžili pouze dva body za remízy. Chtěli jsme tedy do tabulky opět připisovat tři body a utkání proti Postupicím se dalo považovat za hratelné.

Do Postupic jsme jeli ve 14 lidech včetně našeho hrajícího trenéra. Na marodku bohužel po minulém zápase přibyl Jarda Klus, který si poranil koleno. V bráně nastoupil Michal Krpelán. Na stoperu vyběhl Honza Štech, před ním byl David Scharfer a na stranách Rosťa Kanchyi a Jenda Muller. Ve středu zálohy spolu hráli Petr Florian a Ondra Hanibal. Na pravé straně nastoupil Eda Sidor a vlevo pak Tomáš Svoboda. Na hrot útoku si stoupl Kuba Horák a mezi ním a zálohou pak měl vyplňovat prostor Ondra Vildman.
 
Do utkání jsme vstoupili velmi dobře. Na menším hřišti jsme se snažili dávat míč rychle od nohy a svižně kombinovat. Častokrát jsme se na jeden dotek dostali z přehuštěného prostoru a přenesli hru na volné křídlo na druhé straně. Domácím jsme prvních 20. minut prakticky nepůjčili míč. To už jsme dokonce vedli 1:0. V 17. minutě si naskočil na rohový kop úplně volný Ondra Hanibal a hlavou se trefil k tyči. Bohužel ve 25. minutě se ráz utkání změnil. Tomáš Svoboda byl brutálně sražen hráčem Postupic, když si chtěl zpracovat vysoký míč. Domácí hráč naprosto bez zájmu hrát míč vletěl Tomášovi do zad. Tomáš, který atak vůbec nečekal, musel ihned střídat a následně byl sanitou transportován do nemocnice. Na hřiště místo něj vběhl Kamil Krejcárek. Jako bychom byli touto událostí otřeseni i my, nechali jsme si v rozmezí 30. a 32. minuty dát dva góly. Rázem jsme prohrávali 2:1 a naše hra vypadala úplně jinak než v prvních dvaceti minutách. Ve 41. se nám ale podařilo alespoň srovnat. Kuba Horák se trefil po přímém volném kopu Ondry Vildmana hlavou k tyči - 2:2.
 
V druhém poločase jsme nakonec měli také více ze hry. Naše akce ale končili většinou na velkém vápně domácích. Nemohli jsme se dopracovat ke koncovce a ani naše rohové kopy neznamenaly nebezpečí. Domácí jsme přehrávali, ale bez kýženého efektu. V 80. minutě jsme navíc inkasovali od domácího Calderona. V 87. minutě, kdy jsme již hráli na tři obránce a Davida jsme vysunuli na hrot, jsme inkasovali ze samostatného nájezdu počtvrté a konečný výsledek tak byl 4:2 pro domácí.
 
Utkání v Postupicích jsme nezvládli, i když hra místy vypadala velmi dobře a v kontextu celého utkání jsme byli daleko lepším týmem. Fotbal se ale hraje na góly a ty jsme domácím dovolili hned čtyři. My jsme se naopak v koncovce trápili. V posledním utkání podzimní sezóny přivítáme doma Miřetice B. Přijďte nás podpořit!
 
Kamil Krejcárek
foto2
 
foto4
 
foto5
Foto: Jitka Hanibalová

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci