Lídr z Čerčan neměl s nekompletními stolními tenisty slitování

Včera čekal naše stolní tenisty lídr soutěže a největší aspirant na postup do OP1 - Čerčany, které zatím všechny svá utkání s přehledem vyhráli.

Našim oproti plánované sestavě chyběl Libor Budjač (pracovní povnnosti) a Patrik Vosátka (zdravotní důvody). Hosté dorazili v top sestavě včetně dvou letošních posil Staňka a Kormánoše. Nechyběl ani Táborský. Všichni tyto hráči svou kvalitou patří spíše do krajských soutěží než do druhé okresní třídy.

Od začátku nebylo pochyb, kdo byl včera pánem nad modrými stoly. Skóre děsivě narůstalo ve prospěch hostů, naši uhrávali jen pár míčků za set.

První set se podařilo uhrát Pavlovi Šimáčkovi až za stavu 0:5. Blízkou první výhře byl Šimi následně s Kormánošem, ale pětisetovou bitvu nezvádl.

První body tak zapsal až Martin Vosátka, který zdolal Vocela a následně i Kormánoše. Velkou bitvu sehrál s Vocel Marek Škvor, ale ani on neuspěl v koncovce pátého setu. Vše si však vynahradil proti Kormánošovi, kterého přehrál 3:1 na sety. 

V závěrečné dvouhře celého utkání byl Martin blizoučkou skalpu Táborského. V pátém setu ale nevyužil dva mečboly, zatímco soupeř za stavu 11:12 využil hned svůj první.

OP2: Sokol Ostředek A - Slavoj Čerčany A  5:13


IMG 1030

IMG 1033

IMG 1035

IMG 1038 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci