Stolnětenisová bitva v Krusičanech skončila smírem

Oba naše týmy čekaly ve 3.kole souboje na stolech soupeře. Áčko ve čtvrtek hrálo v Krusičanech, béčko rovněž ve čtvrtek v Nesvačilech.

Áčko, které se muselo obejít bez nemocného Patrika Vosátky, sehrálo velkou bitvu a k výhře mu chybělo pár míčků. Po čtyřhrách i dvou sériích dvouher byl stav vyrovnaný. Ve třetí sérii uspěli naši třikrát, zatímco soupeř jen jednou a vedení 6:8 dávalo naději. Jistotu bodu přinesla hned první dvouhra závěrečné série, kdy Martin Vosátka porazil Fulína. Bohužel zbylé tři dvouhry skončili těsnou prohrou našich hráčů 2:3 na sety a tak se týmy rozešli smírně remízou 9:9, kterou pak rozebrali ve společné diskuzi i pivka. Bodově k remíze přispěli Martin Vosátka 3,5 bodem, Jura Žydyk a Pavel Šimáček 2 body a Marek Škvor 1,5 bodem.

Béčko, byť mu chyběl Dominik Matouš i Standa Měchura, také dlouho směřovalo k bodů, vedlo 7:5 a 8:7, ale domácí otočili na konečných 10:8. Body našich barev vybojovali – Pepa Lemberk 3, Jarka Bartůšková a Petr Styblík po 2, poslední bod přidala čtyřhra Vosádka / Styblík.


OP2: Krusičany A – Sokol Ostředek A  9:9

OP4: Sokol Nesvačily A – Sokol Ostředek B  10:8


IMG 0456

IMG 0459

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci