Fotbalisté nesplnili proti Čechticím roli favorita

Sokol Ostředek - Sokol Čechtice  2:4 (0:1)

branky: Svoboda, Šimáček

sestava: Malý - Rezek, Štěch, Škvor M., Müller - Veselý (63. Šimáček), Florián, Schärfer, Sidor - Svoboda, Horák


V sobotu jsme sehráli další zápas podzimní části sezóny. Tentokrát jsme doma přivítali Čechtice. Minulý týden jsme po srdnatém výkonu přivezli 3 body z Divišova, proto jsme chtěli navázat na tento výkon a vyhrát i proti Čechticím, které měli v tabulce na svém kontě po čtyřech odehraných kolech nula bodů.

Na utkání bylo opět nachystáno 17 lidí. Trenér tedy měl možnost zvolit téměř optimální sestavu. Museli jsme se však obejít bez Lukáše Uršice, který si v Divišově přivodil zranění kolena. Do branky se tentokrát postavil Tomáš Malý. Na stoperu hrál tradičně Honza Štěch a před ním trojice Jarda Rezek, Milan Škvor, Jenda Muller. Ve středu zálohy nastoupili Petr Florian a David Scharfer. Na levou zálohu se posunul Láďa Veselý a napravo nastoupil tradičně Eda Sidor. V útoku jsme tentokrát začali s dvěma rovnocennými hroty Tomášem Svobodou a Kubou Horákem. 
 
Hned od úvodního hvizdu bylo patrné, že Čechtice nebudou úplně jednoduchým soupeřem, jak se třeba při pohledu na tabulku mohlo zdát. Mladé mužstvo vynikalo agresivitou, rychlostí a celkem i technikou. Naše mužstvo bohužel hned od začátku mělo problémy zkrotit míč a až nezvykle často jsme vyráběli laciné hrubky v obraně. Soupeře jsme lehkovážnou rozehrávkou několikrát pustili k nebezpečnému zakončení. My jsme si naopak své problémy v rozehrávce přenášeli i do mezihry a následně do útoku. Nevytvářeli jsme si bohužel tolik šancí, abychom soupeře přitlačili k jeho brance jak by se na domácí utkání slušelo. Ve 38. minutě jsme soupeře pak pustili do vedení. Jarda Rezek prohrál na pravé straně souboj a hostující Sedláček z úhlu prostřelil Tomáše Malého - 0:1. Poločas i tímto výsledkem nakonec skončil.
 
V druhém poločase se nic moc nezměnilo. Naopak hosté své vedení navýšili v 51. minutě. Dvořák dostal na hranici vápna hromadu prostoru a střelou k tyči zvýšil na 0:2. V 56. minutě se nám podařilo snížit, Tomáš Svoboda se prosadil střelou z blízka po skrumáži ve vápně. Mohli jsme se nadechnout k obratu, ale místo toho jsme o čtyři minuty později opět inkasovali. Dalekonosnou střelu z přímého volného kopu vůbec neodhadl Tomáš Malý v bráně a střela zapadla pod břevno - 1:3. Když jsme pak v 81. minutě pustili do samostatného úniku hostujícího Bandu bylo po zápase - 1:4. V 91. minutě upravil z penalty na konečných 2:4 Pavel Šimáček.
 
Zápas s Čechticemi se nám bohužel vůbec nepovedl. Je třeba jej hodit za hlavu a za týden v Trhovém Štěpánově opět zabrat. Na zápas jsme vypravili autobus, poseďte nás podpořit!

Kamil Krejcárek


1

2

3

4

5

foto: Jitka Hanibalová

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci