Dorostenci se dočkali, porazili Maršovice

Sokol Ostředek / FK Kavalier Sázava - Sokol Maršovice 5:2 (3:1)

branky: Míšek 2, Smrkovský, Procházka a Valeš

sestava: Provazník - Míšek, Procházka, Císař, Lehoučka - Dytrich, Ofner, Smolík, Šturc - Smrkovský, Jindrák

střídali (hokejově): Kroupa, Petráček, Valeš


Dorostenci se po třech porážkách konečně radovali z první výhry. Soupeř, který dorazil jen v deseti, se po zaváhání Davida Procházky dostal brzy do vedení. Naši vyrovnali ve 26.minutě, kdy sudí si vytáhl jasnou penaltu za hranici vápna, ale Adam Míšek z následného trestňáku vymetl pavučiny v horním rohu maršovické branky. 

Naši tlačili, ale byli bezzubý, až přišel závěr poločasu. Petr Smrkovský se prosmýkl kolem obránce a střelou k zadní tyči poslal naš barvy do vedení. Hned za minutku na to se po závaru ve vápně dostal míč k Adamovi Míškovi, který propálil vše co mu stálo v cestě.

Pojistku přidal po hodině hry David Procházka, který poslal na bránu střelu z dobrých 25 metrů. Gólman si sice na míč letící pod břevno šáhl, ale neukrotil ho, síť maršovické branky se rozvlnila počtvrté. V 80.minutě se díky svému důrazu ve vápně prosadil Petr Valeš. V samém závěru přišla ještě gólová korekce hostů.


P9110231

P9110232

P9110233

P9110234

P9110235

P9110236

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci