V nedohrané přípavě jsme porazili Mirošovice

Sokol Ostředek – SK Mirošovice 3:2 (3:1)

Branky: Krysten, Svoboda, Horák

Sestava: Škvor J. – Veselý, Šimáček, Schärfer, Nerad F. – Svoboda, Sidor, Hanibal, Procházka D. – Horák, Krysten

Střídali: Kanchiy R., Vildman, Procházka L.


V sobotu sehráli naši fotbalisté první přípravné utkání na novou sezónu. Soupeřem jim byly nedaleké Mirošovice, hrající okresní přebor na okrese Praha – východ. Přes velkou řadu omluvenek z důvodu dovolených měl hrající kouč Borina nakonec k dispozici 14 hráčů plus mladého dorostence Kubu Jindráka, který do zápasu nakonec, vzhledem k předčasnému ukončení, nezasáhl.

Prvně v ostředeckém dresu nastoupil útočník Myroslav Krysten. Po mnoha letech se domácím fanouškům představil Rostyslav Kanchiy, který se vrac k fotbalu. V základní sestavě se na hřišti objevil mladý David Procházka, jehož „hostování“ ze Sázavy je v jednání.

Úvod utkání vyšel lépe hostům, naši nestíhali rychlosti hostujících útočníků. První branku utkání vstřelili hosté v páté minutě. Nenápadnou střelu zpoza vápna neudržel náš gólman Jirka Škvor v rukách a dobíhající hráč pohodlně poslal balón do odkryté branky. Hosté nadále tlačili, ale pohromě zabránil dvakrát včasným vyběhnutím Jirka.

Naši se prosadili hned z první kloudné akce. Eda Sidor zatáhl balón po lajně do vápna, na malém vápně našel volného Myra Krystena, který míč propasíroval přes gólmana do mirošovické sítě a srovnal.

Agilní Eda za 4 minutky získal u lajny na půlce míč a poslal dlouhý pas za obranu na Tomáše Svobodu, který nedal vyběhnuvšímu mirošovickému gólmanovi šanci a rázem jsme vedli 2:1.

Vydařenou desetiminutovku uzavřel naším třetím gólem Kuba Horák, jehož hlavu našel z rohového kopu přesně Tom Svoboda.

Rychlý obrat hosté příliš nedávali a na hřišti se začalo přitvrzovat. Atmosféra houstl, zejména po neuznaném druhém gólu hostů kvůli správně odmávanému ofsajdu. Do poločasu již žádná další branka nepadla.

V druhém poločase aktivita týmů za vedra upadala. Velké emoce přinesla 68.minuta, kdy přes avizovaný ofsajd, hosté snížili na rozdíl jedné branky.  Po vzniklých dohadech hostující kouč p. Hňup své svěřence nepochopitelně odvolal ze hřiště a sudímu Kubovi nezbylo nic jiného než zápas předčasně ukončit…

V sobotu sehrají naši další přípravný zápas – od 16h hostíme béčko FK Kavalier Sázava.  


 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P8060004

P8060005

P8060006

P8060007

foto

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci