Ani dvoubrankový náskok nestačil k bodům v Tichonicích

Sokol Tichonice – Sokol Ostředek  3:2 (0:2)

branky: Horák, Florián

sestava: Malý – Müller, Veselý, Rezek, Fiala – Nerad (76. Fuksa), Florián, Uršic, Svoboda – Šimáček, Horák


Jak už bohužel bývá tradicí, tak na venkovní zápas jsme opět horkotěžko skládali jedenáctku. K dlouhodobým marodům a předem avizovaným absencím se přidal s omluvenkou těsně před zápasem Eda Sidor. Dorazit kvůli pracovním povinnostem nemohl ani kouč Libor Procházka a začátek nestihl ani Vítek Fuksa, takže k dispozici bylo v době výkopu pouze jedenáct hráčů.

První poločas, kdy jsme hráli do kopce, patřil našim fotbalistům a svou převahu korunovali dvěma slepenými góly J.Horáka (hlavou) a P.Floriána Dalších několik tutovek jsme nevyužili.

Druhý poločas začal v podobném duchu. Mohli jsme utkání definitivně rozhodnout třetí brankou, ale šance jsme bohužel nevyužili a přišel trest. Domácí v podstatě z ničeho po dvou chybách obrany vyrovnali, aby nakonec po dalším zaváhání otočili skóre ve svůj prospěch. Podle vyjádření zaskakujícího hrajícího kouče Láďi Fiala jsme hráli v druhé půli velmi špatně a působili odevzdaně.

Generálka na středeční finále poháru OFS se našim tedy nevydařila. Zápas je potřeba hodit za hlavu a pokusit se favorita z Týnce zaskočit. Porazili jsme v poháru již tři týmy z okresního přeboru, tak proč bychom neměli uspět i počtvrté!

Přijeďte naše kluky do Benešova podpořit! Výkop je v 18h.

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci