Z Pravonína odjeli fotbalisté s prázdnou

Sokol Pravonín – Sokol Ostředek 2:1 (1:1)

branka: Horák

sestava: Malý – Rezek (80. Procházka), Schärfer, Uršic, Nepraš – Sidor, Hanibal, Florián, Svoboda (60.Fuksa) – Vildman, Horák


V sobotu čekal naše hráče zápas na půdě lídra soutěže z Pravonína. Kouč Borina nadále nemohl počítat s řadou zraněných hráčů. Naše marodka je na konci sezóny velmi početná. Na utkání vypravil klub pro hráče a fanoušky autobus.

V 19.minutě jsme se dostali do vedení zásluhou Jakuba „Horyse“ Horáka, který hlavou po rohu poslal míč do pravonínské sítě. Domácí srovnali za 6 minut střelou po zemi k tyči. Krátce na to vyvolalo velkou diskuzi držení Horyse ve vápně. Sudí Špička penaltu v náš prospěch nenařídil. Po půlhodině střílel těsně vedle Eda Sidor. Příležitost zahrávat trestný kop z nadějné vzdálenosti nevyužil v závěru poločasu Petr Florián, který nastřelil pouze zeď.

Úvod druhé půle patřil domácím. V 55. minutě bohužel neudržel přízemní střelu gólman Tom Malý a dobíhající hráč domácích poslal balón pod břevno. Poté se hrálo chvíli bez šancí. V závěru se naši snažili o vyrovnání, ale Vítek Fuksa hlavičkoval po rohu těsně vedle. Hlavou neuspěl ani Petr Florián v 87. minutě. V 89. minutě byl po druhé žluté vyloučen David Schärfer, který se zastal pomezního Vosy, kterému domácí nadávali za odmávaný ofsajd.  Cestou do sprch čekala Davida pivní sprška od domácích fanoušků. Tento moment se, přes upozornění našeho vedoucí, neobjevil v zápise rozhodčích ani delegáta… V nastavení zabránil třetímu gólu domácích na brankové čáře Ondra Vildman.



p1

p2

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci