Ani dvougólové vedení nestačilo na výhru s Bílkovicemi

Sokol Ostředek – FK Bílkovice 3:3 (1:0)

branky: Florián, Uršic, Horák

sestava: Škvor J. – Krejcárek (70. Rezek), Schärfer, Uršic, Klus –  Svoboda , Hanibal, Florián, Veselý – Horák, Nepraš (76. Fuksa)


Euforií po středečním postupu do finále OFS jsme se nemohli opájet příliš dlouho. V sobotu jsme doma hostili Bílkovice. Ti jsou sice v tabulce pod námi, ale vždy dokážou být nepříjemným soupeřem a na jaře se jim velmi daří. Na podzim jsme celkem smolně remizovali v Bílkovicích 2:2, nyní jsme potřebovali bodovat naplno, abychom závěr soutěže dohráli v přední části tabulky.

Opět jsme se museli vypořádat s několika absencemi. Ve středu si svalové zranění obnovil Honza Štěch a po zápase na šití obočí skončil Pavel Šimáček. Chyběl také Eda Sidor. Milan Škvor léčí zranění dlouhodobějšího charakteru. V obraně jsme tedy museli opět trochu improvizovat. Na stopera si stoupl David, před něj pak Lukáš Uršic. Na krajích obrany hráli Kamil Krejcárek a Jarda Klus. Ve středu zálohy spolu nastoupili Petr Florian a Ondra Hanibal. Na pravý kraj zálohy si stoupl trochu netradičně Láďa Veselý a vlevo pak Tomáš Svoboda. V útoku s Kubou Horákem nastoupil Zdenda Nepraš.

Již při našem vstupu do utkání bylo patrné, že máme v nohách těžký zápas ze středy. Chyběla lehkost, míče často odskakovali od nohou, nemohli jsme se dostat k přímočarému útoku. Bílkovice často volili dlouhé nákopy ze své poloviny, ale naše obrana zvládala hlavičkové souboje vyhrávat nebo zkušeně zasáhl David Scharfer. Do vedení jsme se dostali v 25. minutě, když se patičkou prosadil Petr Florian. A s tímto výsledkem skončil i první poločas.

Do druhého poločasu jsme vstoupili dobře. V 51. minutě zvýšil na 2:0 Lukáš Uršic. Bohužel to bylo z naší strany na dlouhou dobu všechno. Pustili jsme zbytečně otěže zápasu z vlastních rukou a Bílkovice ochotně převzali iniciativu. Nejdříve si slabší chvilku vybral Jirka Škvor, když v 60. minutě pustil za svá záda lehkou střelu z úhlu. V 66. minutě bylo srovnáno. Komenda přidal svůj druhý gól, když se na hranici vápna z nouze opřel do míče a ten zapadl k tyči. O 6 minut později byl náš kolaps dokonán. Po samostatném úniku Bílkovice zvýšili na 2:3. Poté jsme se trochu oklepali, především Tomáš Svoboda dělal svou rychlostí a zarputilostí hostům velké starosti a schytal několik nevybíravých faulů. V 82. minutě se aktivita vyplatila. Tomáš zatáhl hezky míč a předložil do vápna Kubovi Horákovi, který se ve skluzu trefil k tyči. Bylo srovnáno a výsledkem 3:3 skončil i zápas.

Remíza ze slibně rozjetého zápasu je prostě málo, ale musíme ji akceptovat. Příští domácí zápas přivítáme Kamberk a tam nic jiného než tři body nepřichází v úvahu. Přijďte nás podpořit!! 

Kamil Krejcárek


 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci