Senzační pohárová výhra v Křivsoudově

FC Křivsoudov - Sokol Ostředek 1:2 (0:1)

branky: Florián, Horák

sestava: Malý - Hanibal, Štěch, Škvor M., Müller - Nerad (72. Kančij), Schärfer, Florián, Sidor - Uršic - Horák


Před včerejším 1.semfinále okresního poháru jsme stejně jako v sobotu horko-těžko skládali jedenáctku. Kouč Libor Procházka nemohl nadále počítat se Zdeňky Měchurou a Neprašem. Ondra Vildman a Pavel Tolar se omluvili z pracovních  resp. školních důvodů. Kvůli zdravotním problémům vypadl těsně před zápasem Tomáš Svoboda. Fit nebyl ani Vláďa Veselý, který v Libži dohrával s bolavou patou, byť jako srdcař si šel sednout pro případ krajní nouze na lávku. Shrnuto, žádné dobré vyhlídky před utkáním se soupeřem, který se netají s postupovými plány do kraje. Ze sobotní sestavy, kdy doma jasně přehrál lídra z Neveklova,chyběl Křivsoudovu jen jeden hráč. 

Na hřišti však nebyl rozdíl třídy znát. Naši, zejména v první půli, hráli velmi dobře a i místní diváci uznale pokyvovali, že Ostředek je překvapivě lepší. Do zaslouženého vedení nás poslal krátce před pauzou Petr Florián. Druhý gól přidal po hodině hry Kuba Horák, který sám po zápase přiznal, že gólů měl dát více. Domácí zkorigovali až v závěru pěknou střelou z dálky.

Trenér Borina měl po zápase jen slova chvály. Ocenil výkon všech hráčů bez rozdílu. Nicméně konstatoval, že dlouhodobě se nedá na zápasy jezdit v 11 lidech.

Naši si připsali nečekanou výhru na půdě velkého favorita. Jednobrankový náskok do domácí odvety (středa 18.května) dává naději na finálovou účast, ale cesta k ní bude ještě daleká a těžká. Soupeř už se jistě nenechá překvapit.

Již v sobotu od 17h hostíme doma béčko Kondrace. Přijďte kluky dohnat ke třem bodům.



foto

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci