Nekompletním Pojbukám nastříleli fotbalisté 11 gólů

Sokol Ostředek - SK ZD Pojbuky  11:2  (7:1)

branky: Svoboda 3, Horák 2, Měchura 2, Florián 2, vlastní

sestava: Malý (46. Praveček) - Müller, Štěch (80. Krejcárek), Škvor M., Krejcárek (65. Procházka) - Nepraš, Florián, Schärfer, Měchura - Svoboda, Horák


Generálku na jarní část sezóny jsme sehráli s Pojbuky. S lídrem III. třídy okresu Tábor jsme poprvé poměřili síly v létě a vypadá to, že vznikne pěkná tradice  přátelských utkání. Tentokrát jsme pozvali Pojbuky k nám do Ostředka. Bohužel náš soupeř přijel pouze v sedmi hráčích a tak jsme museli velmi improvizovat, aby mohlo být utkání vůbec sehráno. Nakonec se do dresu Pojbuk oblékl Jarda Klus s dorostencem Kubou Svobodou a příležitost poměřit se s muži dostali také Nika Holubková a Pája Rezková. Do branky hostí si stoupl jejich 65letý trenér Jaroslav Praveček.

Úroveň utkání pak odpovídala improvizavané sestavě hostí. Ze zamýšlené generálky se rázem stalo pouťové utkání pro pobavení přítomných diváků. Po prvním poločase jsme vedli 7:1. Na druhý poločas došlo dokonce k výměně brankářů, aby si náš Tomáš Malý také zachytal. Přesto jsme nakonec utkání vyhráli 11:2. Hattrickem se blýskl Tomáš Svoboda.

Utkání posloužilo i pro dobrou věc. Na dobrovolném vstupném a příspěvcích hráčů / funkncionářů se vybralo 4.080Kč, které budou využity na úhradu stravování ukrajinských uprchlíků ubytovaných v Ostředku. Vybranou částku předal předseda TJ v pondělí provozovateli restaurace.

Kamil Krejcárek


P3190840

P3190841

P3190842

P3190844

P3190845 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci