Po výhře v Sázavě chybí stolním tenistům k záchraně už jen krůček

V pátek si naši stolní tenisté připsali vysokou výhru nad béčkem Sázavy a k udržení v OP2 jim chybí už jen malý krůček. Na Sázavu mají 4 kola před koncem náskok 9 bodů (a lepší bilanci vzájemných zápasů). Zatím poslední béčko Čerčan ztrácí na naše dokonce bodů 10. Stolní tenisté mají navíc k dobru dohrávku s čerčanským áčkem

O výhře našich nebylo přes drobné zaškobrtnutí ve čtyřhře, když Marek Škvor s Jurou Žydyk nečekaně selhali v pěti setech s Houdkem a Zbořilem, pochyb. Poté ovšem přibýval na našem kontě jeden bod za druhým. Stoprocentní byli ve dvouhrách Pavel Šimáček a Martin Vosátka. Jen výhry si připsali i Míra Janata a Marek, kteří odehráli po dvou dvouhrách. Jura získal tři body, nestačil jen na Srba.

Béčko sice rezervu Olbramovic, která nedorazila v top sestavě potrápila, ale na body to nestačilo, a tak veškeré své naděje upíná ke čtvrtečnímu zápasu ve Vlašimi. Výhra by mohla znamenat baráž o udržení.

OP2: Kavalier Sázava B – Sokol Ostředek A  2:16

OP3: Sokol Ostředek B – SDH Olbramovice B  5:13


 IMG 7295

IMG 7296

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci