Výhra nad Benešovem přiblížila stolní tenisty k záchraně

Stolní tenisté v pátek zdolali jednoho z přímých soupeřů v boji o záchranu - hráče ST Benešov E a mají 6 bodů náskok na barážovou 11.příčku. Kvůli nemoci nebyl k dispozici Martin Vosátka, naopak po více jak měsíční pauze byl připraven Marek Škvor. Potřetí v sezóně pomohl Míra Janata. Sestavu zkompletovali Pavel Šimáček a Jura Žydyk.

Základem úspěchu bylo zvládnutí obou čtyřher. Pavel s Mírou si poradili s Vlasákem a J.Plíškem snadno. Marek s Jurou svedli proti Kohoutovi s P. Plíškem pětisetovou bitvu, když využili až 4.mečbol. Naši si drželi stále náskok, ale soupeř se nevzdával a o výhře rozhodla až první dvouhra poslední série. Stoprocentní byl Míra Janata, byť ho mladí bratři Plíškové hodně pozlobili. Pavel přidal 3 body, Jura se radoval ze dvou výher. Poslední bod přidal Marek, který vzhledem k dlouhé absenci neměl příliš jistou ruku.

Výhra by měla našim dodat klid do dalších dvou důležitých zápasů. Již tento pátek hrají v Sázavě a následně doma hostí béčko Čerčan. Záchrana je blízko.

Béčko vysoko prohrálo ve Voticích.Stále ale ještě může vybojovat účast v baráži o udržení.

OP2: Sokol Ostředek A - Stolní tenis Benešov E  12:6

OP3: Sokol Votice B - Sokol Ostředek B  16:2

Tabulka OP2

OP2 14 02 2022


 IMG 7242

IMG 7243

IMG 7244

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci