Vstup do nového roku se stolním tenistům nevydařil

V pátek zahájili naši stolní tenisté odvetnou část sezóny. Bohužel vstup do nového roku se jim nevydařil.

Áčko neuspělo v dramatickém tříhodinovém derby v Divišově, když nejprve prohrávalo 2:4, aby v závěru druhé série dvouher srovnalo na 5:5 a následně se ujalo dokonce vedení 6:5. Domácí,v sestavě s posilou z áčka - Nožkou, ale pak odpověděli a zajistili si v předposlední dvouhře utkání tři body. Všechny čtyři dvouhry vyhrál Pavel Šimáček. Jura Žydyk s Markem Škvorem uspěli jednou a společně vyhráli ještě čtyřhru. Selhala dvojka týmu Martin Vosátka, který nebodoval vůbec. Ve vyrovnané tabulce našim ale stále patří 8.příčka.

Béčko sehrálo doma zápas proti Kamennému Přívozu. Vzhledem k omluvenkám nemohlo nastoupit v nejsilnějším složení. O relativně vysoké prohře rozhodly pětisetovky. Ani v jedné z pěti naši neuspěli... Dva body na týmové konto připsala Jarka Bartůšková a Dominik Matouš. Bodík přidal Petr Styblík. Naprázdno vyšel Martin Vosádka. Náš tým se tak nadále krčí na posledním místě OP3.

OP2: Sokol Divišov B - Sokol Ostředek A 11:7

OP3: Sokol Ostředek B - Tatran Kamenný Přívoz A  5:13


 foto1

foto2

foto3

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci