Strhující finiš proti Úročnici stačil stolním tenistům jen na remízu

V posledním kole úvodní části soutěže přivítali naši stolní tenisté Úročnici. V sestavě s navrátilcem Pavlem Šimáčkem měli naši jednoznačný cíl - tři body. Hned od počátku bylo zřejmé, že splnění úkolu nebude snadné a když naši prohrávali 4:8, protože bodovali kromě čtyřhry jen Pavel (2x) a Marek Škvor, zdalovala se nám i remíza. 

Dvě výhry v závěru třetí série a snížení na 6:8 zásluhou Pavla a Jury Žydyka naše vyburcovaly. Martin Vosátka za mohutného povzbuzovaní týmových kolegů dotáhl do vítězného konce pětisetovou bitvu se Šejstalem (předchozí tři dvouhry prohrál shodně 2:3, když třeba s Klingerem měl i mečbol) a snížil na 7:8.

Pavel si následně poradil snadno s Klingerem a Jura s Hruškou a rázem naši vedli 9:8. V poslední dvouhře bohužel Marek nepřetavil pětisetovou pinkanou s Balatou a tak se oba týmy rozešly s remízou, asi spravedlivou. 

Béčko v sestavě s mladíky Šimonem Styblíkem a Danem Císařem, pro které to měl být trénink na sobotní 4.kolo týmového přeboru mládeže, neuhrálo v Mrači na stolech lídra ani bod. Po první půlce soutěže je béčko poslední v tabulce, ale má stejně bodů jako předposlední Vlašim.

OP2: Sokol Ostředek A - TJ Úročnice 9:9

OP3:: SK Mrač - Sokol Ostředek B  18:0


IMG 6606

IMG 6608

IMG 6610

IMG 6613 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci