Fotbalisté dali Tichonicím "bůra"

Sokol Ostředek - Sokol Tichonice  5:1 (3:0)

branky: Špalek E. 2, Sidor, Florián, Horák

sestava: Škvor J. - Klus (65. Nerad F.), Štěch J., Dytrich, Müller - Novák (71. Kančij), Florián, Měchura, Sidor - Horák (74. Sadílek T.), Špalek E.


Fotbalisté se po nevydařeném minulém zápase s Pravonínem vrátili na vítěznou vlnu. Před utkáním se kvůli velké marodce a řadě omluvenek z rodinných a pracovních důvodů kouči Borinovi skládala jedenáctka s velkými obtížemi, nicméně i tak jsme díky širokému kádru nastoupili proti nepříjemnému protivníkovi v slušné sestavě s jednoznačným cílem urvat tři body. Pomoc přispěchali prvně v podzimní sezóně Tomáš Sadílek a Fanda Macháček, který by ale naskočil jen v případě opravdu velké nouze.

Našim se velice vydařil úvod zápasu. V 8.minutě jsme vedli již 2:0, když se prosadili Eda Špalek a hlavou Petr Florián. Za deset minut jsme přidali třetí gól. Eda Špalek poslal od lajny krásný přetažený centr na zadní tyč a Eda Sidor rybičkou z malého vápna poslal míč do tichonické branky. 

Šance jsme si vytvářeli i nadále, ale i ty nejvyloženější jsme nedokázali proměnit, a to i zásluhou výborných zákroků tichonického gólmana Tůmy. Hosté tak stále cítili šanci "něco" s výsledkem udělat. Jejich branka ze závěru poločasu naštěstí pro odmávaný ofsajd nebyla uznána, byť se hosté hodně zlobili.

Úvod druhého poločasu nebyl z naší strany naopak vůbec povedený. Tichonice nás zatlačili na naší půlku hřiště a hodně nás trápili. Hned v 2.minutě nás zachránil od gólu na brankové čáře svým odkopem Tomáš "Tetteh" Dytrich. 

Po čtvrthodince se začali osmělovat i naši. Martin Novák krásně zatáhl míč po lajně a našel ve vápně volného Edu Špalka, který bohužel trefil jen tyč. Uklidnění tak přinesla až 71. minuta, kdy Kuba Horák z rohu vápna namazal na penaltu volnému Edovi Špalkovi, který se nemýlil. Pátou branku vstřelil za tři minutky sám Kuba Horák.

Čestný úspěch hostů přišel v 82.minutě a zaznamenal ho mladý kanonýr Gregor. V samém závěru nastřelili Eda Špalek podruhé tyčku tichonické branky, tentokráte přímo z rohového kopu.

Po závěrečném hvizdu si tak naši borci mohli vychutnat zaslouženou děkovačku s domácími fanoušky a vypít sud, který věnoval novomanžel Eda Sidor. 

V tabulce patří našim pěkné 5.místo s 20 body. Podzimní sezónu zakončíme příští neděli od 14h ve Velíši. 


PA300774

PA300775

PA300776

PA300777

PA300778

PA300779

PA300780

PA300781

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci