Pravonín ukončil naší sérii bez porážky

Sokol Ostředek - Sokol Pravonín  1:6  (0:2)

branka: Horák

sestava: Nerad F. - Dytrich (82. Müller), Vildman (50. Měchura), Škvor M., Rezek - Hanibal (58. Krejcárek), Florián, Štěch J., Sidor - Špalek, Horák


V sobotu jsme doma nastoupili proti Pravonínu. Třetí tým aktuální tabulky měl být tou pravou výzvou po šňůře sedmi zápasů bez porážky. Pokud jsme se nadále chtěli v tabulce dívat na příčky nejvyšší, bylo nutné zvládnout i toto utkání. Pravonín vždy byl nepříjemným soupeřem a s aktuálním kádrem, kde nejstarší hráč má teprve 35 let jistě myslí na pozice nejvyšší.

K utkání byl přípraven takřka celý momentálně hrající kádr. Měli jsme pouze problém na místě brankáře, protože Jirka i Tomáš se ze zápasu omluvili. Spolehlivě opět zaskočil Fanda Nerad. Mimo dlouhodobě zraněných Lukáše Uršice a Ládi Veselého pak chyběl akorát Zdenka Nepraš, kterého trápili záda. Netradičně se z prvního poločasu z rodinných důvodů omluvil Zdenda Měchura, na druhý poločas byl ale již připravený. Na stoperu tentokrát dostal přednost Ondra Vildman, protože Honza Štěch dostal úkol vypomoci Petrovi Floriánovi ve středu obrany místo Zdendy Měchury. Na předstopera si stoupl klasicky Milan Škvor a na stranách obrany pak nastoupili Jarda Rezek a Tomáš Dytrich. Ondra Hanibal a Eda Sidor obstarali kraje zálohy a v útoku klasicky hráli Eda Špalek a Kuba Horák.
 
Utkání jsme nezačali vůbec dobře. Hned v první minutě nezvládl pozičně uhlídat svůj prostor Jarda Rezek a domácí se dostali k úniku po naší pravé straně. Přízemní centr před bránu proměnil v první branku hostující Rut - 0:1. V 15. minutě bylo ještě hůře, když se z dálky opřel do míče Jindrák a zvýšil na 0:2. My jsme se vůbec do hry nedostávali. Neuměli jsme si poradit s pohyblivými hráči soupeře, kteří velmi účinně přesouvali naši rozehrávku. Věkový rozdíl obou jedenáctek byl možná až příliš znát. Bylo nutné přeřadit na vyšší rychlostní stupeň. Honza Štěch se stáhnul na předstopera a Milan Škvor se posunul do středu zálohy k Petrovi. Dokázali jsme se tak více vyrovnat hostům, ale snížit se nám do poločasu nepodařilo. 
 
V druhé půli jsme začaly velmi slušně, dostali jsme hosty pod tlak, který vyústil v naší branku na 1:2. V 53. minutě se po rohovém kopu prosadil hlavou Kuba Horák. Soupeř poté znejistěl a další pasáž hry byla především v naší režii. V 65. minutě jsme ale nechali proniknout naší obranou Blažka, který pohodlně dala 1:3 a tím definitivně zlomil náš odpor. Poté jsme inkasovali ještě další 3 branky po více či méně zdařilých akcích soupeře. Utkání skončilo nakonec nelichotivým výsledkem 1:6.
 
Příští utkání hrajeme doma s Tichonicemi, bude velice nutné vyhrát, abychom se udrželi v horní polovině tabulky. Přijďte nás podpořit!
 
Kamil Krejcárek
PA230765
 
PA230766
 
PA230767

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci