Přípravka překvapila, skončila druhá na turnaji v Peceradech

V sobotu se představila nově utvořená ostředecko-divišovská přípravka na prvním turnaji okresního přeboru v Peceradech. Souběžně hrála jak mladší přípravka 4+1, tak předpřípravka 3+0. Naši špunti si vedli velmi dobře!

Předpřípravka, hrající na hřišti s dvěmi brankami na každé straně a bez brankářů, měla za soupeře Pecerady, Krhanice, Čerčany a Benešov. V této kategorii se nehraje na výsledky, ale jen pro radost prcků ze hry a samozřejmě z prvních gólů. Naši sehráli se všemi vyrovnané souboje a zažili si i pocit z výhry.

Mladší přípravka mile překvapila. V první zápase porazila domácí Pecerady 5:4, když o poločase prohrávala 1:3. Pecerady to je defacto přípravka Týnce. Úspěšní jsme byli i proti Maršovicím a mladšímu týmu Krhanic. Nestačili jsme pouze na starší tým Krhanic, který byl suverénem turnaje a obsadili tak krásné druhé místo v tabulce tohoto turnaje.

Ostředek / Divišov – Pecerady 5:4

branky: Lejček 2, Campodonico, Voříšek, Pospíšil

Ostředek / Divišov – Maršovice 6:0

branky: Campodonico 3, Susa, Pospíšil, Lejček

Ostředek / Divišov – Krhanice 2013  0:6

Ostředek / Divišov – Krhanice 2014  11:1

branky: Campodonico 4, Voříšek 2, Záruba, Kaiserschad, Pospíšil, Atie, Špalek D.

Složení týmu: Nedvěd Matěj (G), Atie Alexander (G), Špalek Dominik, Špalek Vojtěch, Pospíšil Matěj, Susa Jakub, Campodonico Patrik, Kaiserschad Patrik, Lejček Jan, Voříšek Štěpán, Záruba Vojtěch, Čížek Lukáš, Měchura Michal, Stanovští Mikuláš a Anděla, Bartoš Kryštof, Campodonico Daniel, Pekárek Tomáš a Svoboda Ondřej.

Děkujeme všech hráčům za výbornou reprezentaci klubu a rodičům za pomoc a podporu!

V neděli dopoledne čeká naše špunty další turnaj, tentokráte v Krhanicích.


MP0

MP1

MP2

MP3

MP4

MP5


 PP1

PP2

PP3

PP4

PP5

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci