Dorostencům se premiéra v kraji nevydařila

Sokol Ostředek / FK Kavalier Sázava - Sokol Družba Suchdol  0:4 (0:2)

sestava: Dytrich T. - Míšek, Procházka, Bareš J., Vojslavský (74. Ingr) - Dytrich Š. (74. Svoboda J.), Novák, Svoboda T., Mařinec (89. Pokorný) - Zeman, Offner (80. Smrkovský)


Dorostencům se premiérový zápas v krajské soutěži nevydařil. Soupeř byl lepší a zaslouženě vyhrál. První branku nám vstřelil hned po půlminutě hry z první akce. Další přidal ve 36.minutě. Blízko snížení jsme byli v 50.minutě, kdy se Šimon Mařinec prodral po lajně a nahrál na vápno Tomáši Svobodovi, který bohužel mířil jen do tyčky. Hned z protiútoku se trefil Suchdol potřetí. V 64.minutě se nedohodli gólman Dytrich se stoperem Procházkou a hosté se radovali počtvrté. Po faulu na Mařince jsme zahrávali penaltu. Slabou střelu Tomáše Svobody suchdolský gólman vyrazil před sebe, ale ani z dorážky Tomáš neuspěl. Na první "krajskou" branku si musíme tedy počkat minimálně do zápasu v Louňovicích.


dorost podzim 2021

1

2

3

4 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci