Fotbalisté nasázeli Zaječicím osmičku

Sokol Ostředek - Sokol Zaječice  8:4 (2:3)

branky: Horák 4, Florián 3, Měchura

sestava: Malý - Dytrich, Štěch, Škvor M., Rezek - Jiřík, Uršic, Florián, Nepraš - Horák, Špalek

střídali: Novák, Müller, Měchura, Procházka, Kančij


V závěrečném šestém kole Letního poháru přisoudil našim fotbalistům los za supeře Zaječice. Trenér Procházka měl nakonec k dispozici 16 hráčů, protože oproti předpokladům v týdnu dorazil Milan Škvor a během druhé půle i Zdeněk Měchura.

Začátek zápasu byl jak ze zlého snu. V sedmé minutě jsme prohrávali po gólech Marušky již 0:2 a když ve 22.minutě proměnil zaječický Douda penaltu, vypadalo to na debakl nebo ručník do ringu. Naši ale vzedli hlavu. Vzpruhou byla proměněná penalta, kterou kopal ve 27. minutě Kuba Horák. Horys za 4 minuty vstřelil kontaktní gól a zase jsme byli ve hře.

Do druhé půlky jsme vyběhli s odhodláním brzy srovnat. Povedlo se to již v 50.minutě, když se ve vápně prosadil Petr Florián. Bohužel za tři minuty šly Zaječice opět do vedení gólem Marušky. A v 63. minutě mohlo být asi hotovo, hosté šli sami na gólmana Malého, ale nedali a naši potvrdili staré pravidlo "nedáš - dostaneš". V 64. minutě dokončil svůj hattrick Kuba Horák.

Krátce na to naskočil do hry Zdeněk Měchura, který se vráti z dovolené a v 71. minutě vstřelil naší pátou, jak se ukázalo i vítěznou, branku. Prvně v zápase jsme vedli. Za dvě minuty uzemnil šestou brankou Petr Florián, který v 86. minutě završil jako třetí hráč v utkání hattrick. Střelecký účet uzavřel svou čtvrtou brankou Kuba Horák v 88.minutě.

Naši se tak rozloučili s Letním pohárem, který byl velmi aktraktivní soutěží, vítězství,ve které po 22. minutách těžko někdo věřil. V konečné tabulky by nám mělo patřit krásné 9.místo z 30 týmů.

Po krátké pauze zahájí naši fotbalisté letní přípravu v druhé půlce července. V neděli 1.srpna je čeká přípravný zápas (patrně znovu se Zaječicemi) a o víkendu 7./8. si zahrají 1.kolo poháru OFS. Soutěž začne o víkendu 14./15.8.


 P1010295

P1010296

P1010297

P1010299

P1010300

P1010301

P1010302

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci