Stolní tenisté vstoupili do sezóny třemi výhrami

V pátek zahájili novou sezónu naši stolní tenisté. Vstup se jim náramně vydařil. Všechny tři týmy slavily vítězství.

Áčko, v prvním mači po dobrovolném  sestupu do OP2, hostilo béčko Pyšel. Na úvod to byl těžký soupeř. Možná dokonce nejtěžší v celé sezóně. K dispozici byli krajskými soutěžemi ostřílený Libor Budjač a nadějná Anička Holejšovská, která i v této sezóně hraje v Ostředku na střídavý start z Vlašimi, za níž hraje 2.ligu žen a současně se účastní mistrovství ČR družstev starších žákyň. Vedoucí týmu Standa Měchura dal dále kromě sebe důvěru Martinovi Vosátkovi, který na Votvíráku prokázal velmi dobrou formu. Připraven sbírat zkušenosti byl mladý odchovanec Šimon Styblík.

Ve čtyřhrách si body oba týmy podělily. Ve dvouhrách si naši začali tvořit postupně náskok a nezabránila tomu ani účast Chrta v pyšelské sestavě a skutečnost, že Standa po dlouhé herní pauze prohrál oba své zápasy. Na dvě poslední dvouhry ho vystřídal Šimon. Libor s Aničkou byli stoprocentní, důležité tři body přidal Martin.

Béčko přivítalo stejného soupeře, se kterým začínalo v minulé sezóně - Louňovice B, jen nyní oba týmy hrají OP3. Naši šli do nižší soutěže dobrovolně, soupeř sestoupil. Hosté v letošní sezóně nemůžou počítat s Tichou a když ještě chyběla jednička Kakos, byli naši velkým favoritem. Nastoupili jsme v nejsilnějším složení - Jura Žydyk, Marek Škvor, Petr Stanovský a Dominik Matouš a od začátku nebylo o vítězi pochyb. Skóre mluví jasně, ale hosté to ani tak nedali zadarmo. Hrálo se celkem šest pětisetových bitev, naši zvládli koncovky pěti z nich. Stoprocentní byli Jura a Dominik, Marek s Petrem vyhráli tři dvouhry. 

Také céčko vyrazilo do Pyšel v nejsilnější sestavě - Jarka Bartůšková, Pepa Lemberk, Petr Styblík a Martin Vosádka. Klidu jim dodaly obě vyhrané čtyřhry a v následných dvouhrách přidávali bodíky, kterým si zajistili výhru. Třikrát ve dvouhrách byla úspěšná dvojice Jarka - Pepa, Petr s Martinem měli 50% úspěšnost. 

OP2: Ostředek A - Pyšely B  12:6

OP3: Ostředek B - Louňovice B  16:2

OP4: Pyšely C - Ostředek C  6:12


Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci