Mladší přípravka vybojovala bronzové medaile

V sobotu dopoledne jsme v Ostředku uspořádali druhý turnaj skupiny D okresního přeboru mladších přípravek 4+1. Na spodní půlce hřiště jsme připravili tři malá hřiště, kde si nejmenší špunti dosyta zahráli při uplatnění systému 3+0. Počasí malým fotbalistů a fotbalistkám přálo, celé dopoledne svítilo sluníčko a užívali si i podporu zaplněných tribun. 

Společný tým Ostředek / Sázava statečně bojoval. Bylo vidět, že už nejsou děti tak vyjukané, jako minulý týden. Na vítěznou Vlašim ani na Teplýšovice, byť jsme je v úvodu potrápili, naši špunti nestačili, ale v posledním zápase dokázali, zejména díky skvělé první půli, znovu porazit Chocerady. 

Nejlepší tři týmy získaly medaile. Všichni aktéři si odnesli sladkou odměnu v podobě lízátka. Nechyběla ani dětská šampáňa pro všechny čtyři celky. Velice děkujeme SPZV Ostředek a.s., která všechny ceny věnovala.

Všech šest utkání mladší přípravky odpískal jako sudí Martin Novák, za což mu děkujeme. Díky patří též všem, kdo se na přípravě a průběhu vydařené sportovní akce podíleli. Sokolu Teplýšovice děkujeme za zapůjčení dalších sad malých branek.

Vzadu stojí trenéři:  Špalek E., Holubková N., Klus J.

Uprostřed zleva: Šusta S., Neradová T., Bartošová B., Klusová K., Urban J., Jindrák F. a Koštuřík J.

Dole zleva: Měchura P., Špalek V., Bartoš K., Ježek F., Špalek D., Kyselka Š., Kraka D., Hejný J. a ležící gólman Nedvěd M.

 Přehled výsledků

Ostředek - Teplýšovice  3:15  (3:6)

Chocerady - Vlašim  4:8  (2:5)

Ostředek - Vlašim  0:14  (0:6)

Teplýšovice  - Chocerady  7:4  (3:3)

Ostředek - Chocerady  7:3  (5:0)

Vlašim - Teplýšovice  7:4  (5:3)

 Střelci našich branek: Jindrák 3, Koštuřík 3, Urban 2, Ježek 1 a Kyselka

 Tabulka po 2 turnajích

1. Vlašim 63:15 16
2. Teplýšovice 61:19 13
3. Ostředek 18:51 6
4. Chocerady 13:60 0


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci