Libež vyškolila naše fotbalisty z produktivity

Sokol Ostředek - FK Libež  3:6  (1:4)

Sobotní zápas našich fotbalistů s Libží se příliš nevydařil. Utkání, které bylo součástí redukovaného Sokolského dne, se hrálo za trvalého deště, takže na tribunu přilákalo jen několik skalních fandů.

Hosté vedení bývalým ostředeckým koučem Vaškem Hromasem, kteří narychlo nahradili původně domluvené Radošovice, sice měli problém složit sestavu, ale nechtěli si ujít možnost, být prvním týmem, který vyzkouší nové šatny hostů, tak dorazili.

Náš hrající kouč Borina také počítal omluvenky, ale i tak měl k dispozici solidní počet 15 hráčů, jen řešil otázku, jak postavit obranu.

Naši začali dobře. Během prvních pěti minut se dostal Kuba Horák dvakrát sám před libežského gólmana, nedal a z prvního brejku hosté udeřili. Další šanci poté spálil Eda Špalek.

Vyrovnání přišlo v 8.minutě. Sérii tří možností skórovat zakončil Milan Škvor tvrdou střelou z malého vápna pod břevno. Krátce na to nás mohl poslat do vedení Petr Florián, ale mířil těsně vedle.

V 11.minutě přišel druhý rychlý kontr Libže a hosté opět vedli. Naši pokračovali v zahazování šancí a soupeř naše chyby potrestal dalšími dvěma góly. Jasně tak našim ukázal, jak mám vypadat produktivita. Naši hráli na pohled pěkně, ale koncovka byla žalostná.

Po změně stran vykřesal naději Lukáš Uršic, který proměnil penaltu. Bohužel brzy na to hosté opět trestali další naší chybu pátým gólem. Od další pohromy nás poté zachránil gólman Korint.

V 67. minutě jsme kopali druhou penaltu, Lukáš Uršic však poslal slabou střelu do prostředka brány. Za minutu jsme se již radovali, Vasil Kančij šel do souboje s hostujícím gólman, oba spadli a míč se dostal ke Kubovi Horákovi, který neměl problém poslat jej do prázdné brány.

Naši snížili na dvoubrankový rozdíl a ještě cítili šanci, ale za pět minut se Libež trefila po šesté a naši rezignovali.

Branky: Škvor M., Uršic, Horák

Sestava: Korint – Sadílek P., Dytrich, Uršic, Rezek – Nepraš, Škvor M., Florián, Sidor – Špalek, Horák

Střídali:  Nerad, Jiřík, Procházka, Kančij


Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci