Divoká přestřelka se smolným koncem v Soběhrdech

FK Soběhrdy - Sokol Ostředek  4:3 (3:0)

Dnes sehráli naši fotbalisté další přátelské utkání, kterými si vyplňují pauzu způsobenou zrušením soutěží kvůli koronavirové pandemii. Derby v Soběhrdech přineslo dva zcela rozdílné poločasy. V prvním kralovali domácí, po změně stran převzali otěže naši hráči. Dokázali jsme smazat třígólové manko, aby pak v závěru rozhodl smolný gól. Naši si házeli aut, ale soupeř jesličkami gólmanovi Jirkovi Škvorovi urval výhru na svou stranu.

Oproti zápasu v Trhovém Štěpánově měl nyní hrající kouč Procházka napěchovanou kabinu. Mohl tedy poslat do každé půle výrazně jinou sestavu.

Trenér shrnul zápas takto: " V první půli jsme se skoro nedostali za půlku. Domácí Bohata ml. si s námi dělal, co chtěl. Nedal se zastavit, přešel i přes čtyři hráče. Kdybychom prohrávali 0:8, nemohli bychom se divit. V druhé půli se to otočilo, mohli jsme dát gólů daleko více než jen tři. Nicméně zápas splnil účel. Zahráli jsme si, což je lepší než jen trénovat. Sestavy do obou poločasů jsem se snažil postavit vyrovnané."

Branky: Jiřík, Novák, Špalek 

Sestava - 1.poločas: Škvor J. - Dytrich, Krejcárek, Uršic, Bareš - Nerad, Škvor M., Měchura, Procházka L.  - Novák, Špalek

Sestava: - 2. poločas: Škvor J. - Müller,  Krejcárek, Dytrich (Měchura), Macháček - Jiřík, Škvor M., Uršic , Procházka D.  - Kančij (Novák), Špalek

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci