Fotbalisté začali dobu pokoronavirovou výhrou v Trhovém Štěpánově

FK Trhový Štěpánov - Sokol Ostředek  1:4 (0:2)

Naši fotbalisté přijali nabídku z Trhového Štěpánova a sehráli dnes na jeho hřišti první zápas zákazu v rámci vládních opatření proti koronavirové epidemii. hráči se dlouho těšili na první zápas, ale jak se ukázalo složit jedenáctku nebylo pro hrajícího kouče Libora Procházku jednoduchým úkolem, i když v úterý na tréninku se mu sešlo 18 hráčů. Kvůli velkému množství omluvenek dal šanci šesti dorostencům, včetně tří sázavských.

Utkání vůbec nepřálo počasí, neustále pršelo, že by člověk psa nevyhnal. Kvůli hlášenému vydatnějšímu dešti se začalo dříve a jen s krátkou přestávkou o půli.

Naši brzy vedli dvěma góly Lukáše Uršice. Domácí snížili až v úvodu, kdy v naší síti skončila tečovaná střela. V 65. minutě domácí gólman skolil skluzem Edu Špalka i svého spoluhráče a Martin Novák z dálky uklidil míč do prázdné branky. Chvíli na to za kecy uviděl červenou veterán Vasyl Kančij. Rozhodnutí přinesla 81. minuta, kdy Eda Špalek z nulového úhlu zády k bráně přeloboval všechny včetně brankáře a stanovil konečný výsledek 1:4    

Zraněný Láďa Fiala viděl utkání takto: "V první půlce byl Štěpánov aktivnější, fotbalovější, ale jen po vápno. Prvních 15 minut druhé půle tlačil, pomohl jim smolný gól v naší síti, nemohli jsme se dostat za půlku, ale pak se to srovnalo. Stále byli trochu lepší na míči a hrozili úniky po stranách, ale jejich centry a zpětné přihrávky naštěstí před brankou nikoho nenacházely nebo je obrana zblokovala. A naše góly je dorazily."

Branky: Uršic 2, Novák, Špalek

Sestava: Dytrich Tadeáš - Müller, Dytrich Tomáš, Rezek Jaroslav, Bareš Vít - Procházka David, Uršic, Měchura, Procházka Libor - Novák Martin, Špalek Eduard

střídali: Kančij, Bareš Jakub a Sadílek P.



Foto: Ladislav Fiala   

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci