Uplynulá dvě kola přinesla stolním tenistů málo radosti

Uplynulá dvě kola přinesla našim stolním tenistům jen pramálo radosti. Výhru si připsalo jen áčko v dohrávce 12.kola ve Zbořeném Kostelci, kde hrají týnečtí stolní tenisté.

Áčko mělo za soupeře, kromě Týnce, ještě Sázavu a céčko Benešova, tedy dva nejlepší týmy soutěže. V sestavě bez tří nejlepších hráčů Janaty, Vaigla a P.Vosátky šlo jen o to udělat nějaké body, aby neprohrálo s nulou, což se povedlo. Záchrana áčka se zdá být víceméně jistá

I béčko zápas v Sázavě více méně vypustilo, mrzí ale prohra doma s béčkem Olbramovic, která komplikuje boj o záchranu. V sestavě chyběl Marek Škvor a nakonec nehrál ani Petr Stanovský, který náhle ochořel. Anička Holejšovská sice vyhrála všechny čtyři dvouhry, ale pak už to bylo slabší. Jura Žydyk přidal dva body a Petr Vobecký jeden. Jindra Nenáhlo vyšel na prázdno. Díky výhře se soupeř s 20 body dostal o bod před nás. Předposlední Benešov vyhrál a má již bodů 14. Mrač remizovala a má bodů 15. Za námi je ještě béčko Čerčan se 17 body. To hostí naši hráči již zítra v předehrávce a výhra by se hodně hodila. V každém případě, ale by našim poslední místo a přímý sestup hrozit neměl. A veřme, že se vyhnou i předposlednímu místu znamenající baráž o udržení s druhým týmem OP3.

Céčko těsně prohrálo oba své zápasy, ale o udržení v soutěži se strachovat nemusí.   

OP1: KST Týnec n/S B - Sokol Ostředek A 5:13

OP1: Kavalier Sázava - Sokol Ostředek 15:3

OP1: Sokol Ostředek A - ST Benešov C 3:15

OP2: Kavalier Sázava B - Sokol Ostředek B 13:5

OP2: Sokol Ostředek B - SDH Olbramovice B 7:11

OP4: Sokol Ostředek C - SDH Smilkov A 8:10

OP4: Sokol Pyšely C - Sokol Ostředek C 11:7

OP5: Sokol Ostředek D - Sokol Netvořice D 7:11


 Momentky z utkání Sázava B - Ostředek B

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci