Stolní tenisté nezvládli důležitou předehrávku v Mrači

SK Mrač - Sokol Ostředek B  11:7

V uplynulém týdnu měly okresní soutěže stolních tenistů volno, nicméně béčko vyhovělo žádosti Mrače a v pátek tam předehrálo zápas 10.kola. Naši posílení o Martina Vosátku z áčka věřili v bodový zisk, který by pomohl v boji o záchranu v soutěži.

Po čtyřhrách byl stav vyrovnaný a když v první sérii Martin porazil Škvora, Petr Vobecký Rabiňáka a Marek Škvor platila, naši vedli 4:2 a vypadalo to nadějně. Bohužel poté se karta začala obracet. Jura, kterému se moc nedařilo, sice silou vůle přetlačil Platila, ale domácí po dvou sériích srovnali, aby se ve třetí ujali vedení 8:6. Na úvod poslední série splnil Martin papírové předpoklady. Porazil Platila a snížil na 8:7. Definitivní rozuzlení dala pětisetovka Petra se Škvorem. Náš hráč vedl 2:0 na sety, ale nakonec odešel poražen. Případná výhra by našim ještě dávala naději alespoň na plichtu.


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci