Vrchotky jsme vůbec nepotrápili

Sokol Ostředek - Sokol Vrchotovy Janovice 1:4 (0:3)

V sobotu přivítali naši fotbalisté na domácím hřišti lídra soutěže z Vrchotových Janovic. Všichni jsme věřili, že by mohli navázat na výkon proti Čerčanům a hlavního kandidáta na postup do přeboru potrápit a třeba i bodík vydolovat.

Výhra nad Čerčany byla bohužel vykoupena několika zraněnými. Chyběl tak Tomáš „Tetteh“ Dytrich a Láďa Fiala. Lukáš Uršic sice hlásil, že by to mohlo jít, ale jak se ukázalo během zápasu, tak ho svalové zranění hodně handicapovalo. K dispozici nebyl stále ani Kamil Krejcárek a z rodinných důvodů se omluvil ještě i Petr Florián.

Na stopera se tak musel stáhnout Milan Škvor a ve středu zálohy se představila zcela nová dvojice Zdeněk Měchura s Kubu Jiříkem. Na lavičce byli připraveni na pokyn zaskakujícího kouče Jendy Müllera zasáhnout do hry již jen mladíci Mistoler, Novák a Grešla a nestor Vasil Kančij.

Jestliže byl náš tým po zápase s Čerčany vynášen skoro do nebes, tak za zápas s Vrchotkami si moc chválit nezaslouží. Soupeře jsme moc nepotrápili, bez problémů si hnán velkou diváckou podporou, kráčel pro tři body. Naši spolu na hřišti skoro nekomunikovali, nedokázali jsme v záloze podržet míč. Ztráceli jsme ho zbrklými přihrávkami.

V druhé půli soupeř prostřídal a zvolnil, ale i tak dokázal skóre navýšit. To ho možná ukolébalo a našim se podařilo snížit, když Martin Novák našel před bránou Kubu Horáka. Moc nechybělo, aby krátce na to přidal druhý gól Eda Sidor, který ale jinak nebyl na hřišti moc vidět.

Překvapení se nekonalo, ale není třeba věšet hlavu. Lepšího soupeře asi letos nepotkáme. Výkony dorostenců Jakuba Mistolera a Martina Nováka ve druhé půli jsou příslibem do budoucna.

V sobotu hrajeme na půdě nováčka v Drachkově, poslední zápas jsme tam před dvěma roky vyhráli. Bylo by fajn to nyní zopakovat

Sestava: Škvor J. - Rezek, Škvor M., Uršic (46. Mistoler), Macháček - Sidor, Měchura, Jiřík (64. Kančij), Nerad (47. Novák) - Špalek E., Horák (83. Grešla)


Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci