Zápas ve Voticích se fotbalistům nepovedl

SK Votice B – Sokol Ostředek 6:1 (5:1)

Ve 23. kole naší soutěže jsme jeli na hřiště Votic. Bylo možné očekávat, že domácí na nás budou speciálně nažhavení. Po skončení podzimního utkání na našem hřišti jsme je totiž usvědčili z nasazení hráče, který byl v trestu za předchozí disciplinární provinění. Následná mravenčí práce našeho předsedy, který se spravedlnosti domáhal až na Strahově v sídle FAČR,  vyústila v kontumaci utkání v náš prospěch a dodatečné připsání 3 bodů. Přestože jsme byli v právu, lze se domnívat, že soupeř bude lačnit po pomstě. 
 
Poměrně těžko jsme se dávali dohromady již v týdnu před zápasem. Pro Milana Škvora bohužel sezóna skončila kvůli zraněnému nártu. Z pracovních důvodů chyběl i Patrik Krajc. Do středu zálohy se musel posunout Lukáš Uršic a místo Patrika na hrot k Edovi Špalkovi Eda Sidor. Na předstopera nastoupil nadějný Jarda Rezek, který však měl v nohách dopolední utkání dorostu. Kamil Krejcárek a Láďa Fiala také nebyli úplně fit, ale nedalo se nic dělat.
 
K samotnému utkání lze jen těžko něco více psát. Votice nastoupily viditelně posílení o několik hráčů A-týmu a podle toho to také vypadalo. Naše mužstvo bylo možné rozdělit na dvě naprosto odlišné poloviny. Záloha a útok se srdnatě prali se soupeřovými obránci a snažili se něco vymyslet. Naproti tomu obrana působila především v první půli naprosto tragikomicky a svými hrubkami podkopávala snahu svých spoluhráčů o důstojnější průběh utkání. Po poločase jsme prohrávali 5:1. Každý z nás dobře ví, pod kterým gólem se podepsal, kde byl nedůsledný a kde vůbec rychlostně nestačil soupeřovým hráčům. Nemá cenu ukazovat na jednotlivce, zápas jsme nezvládli jako tým. V druhé půli jsme soupeři, který znatelně povolil, povolili přidat ještě jeden gól a z Votic jsme si odvezli nejtěžší porážku jara.
 
V sobotu hrajeme další velmi důležitý zápas v boji o záchranu. S Poříčím se bude hrát o 6 bodů. S hlavami nahoře a s podporou našich fanoušků si půjdeme pro vítězství. Přijďte nás prosím podpořit! Potřebujeme Vás!

Sestava: Škvor J. – Fiala (55. Mistoler), Krejcárek (75. Procházka), Rezek, Dytrich (46. Macháček) – Měchura, Florián, Uršic, Sidor – Nerad (66. Kančij), Špalek

Napsal: Kamil Krejcárek

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci