Fotbalisté lídra z Jírovic o body neobrali

Sokol Ostředek - Sokol Jírovice 2:5 (1:2)

Fotbalisté včera nastoupili do zápasu s Jírovicemi se záměrem lídra tabulky potrápit a pokusit se ho obrat o body. Na poslední chvíli vypadli ze sestavy Adam Fantys a Eda Sidor, a tak dostal šanci na hrotu Patrik Krajc, který se vrátil do týmu po dlouhé pauze zaviněné zdravotními problémy.

Úkolem dne bylo udržet na uzdě kanonýra Tomáše Sahulu, který kdysi hrával v Ostředku. Bohužel se to nepovedlo. V 17.minutě naši odkopli míč na půlku hřiště, ale hosté ho z první vrátili za obranu, kam si naběhla právě Sahula a se štěstím prostřelil našeho gólmana Martina Drahotu.

Za dvě minuty mohlo být srovnáno, hostující gólman v souboji o míč s Edou Špalkem ztratil míč, Eda se řítil z úhlu na branku, ale trefil jen dobíhajícího hráče Jírovic. 

Ve 23. minutě jsme se dočkali, Patrik Krajc krásně uvolnil Edu Špalka, který tentokráte nezaváhal a angličanem srovnal.

K naší smůle nerozhodný stav netrval dlouho. Ve 26. minutě jsme nezareagovali na rychlou rozehrávku hostí a opět jsme po gólu Klepla prohrávali.

Plány srovnat v úvodu druhé půli nám zhatil Sahula. Obrana přestala pro avizovaný ofsajd přestala hrát, náš pomezní Martin Vosátka však praporek stáhl a Sahula se trefil podruhé.

Naději vzkřísil v 50.minutě Eda Špalek, který se štěstím proměnil penaltu po faulu na Tomáše Sadílka. V 65. minutě dostali stejnou příležitost i hosté, když Zdeněk Měchura fauloval unikajícího Sahulu. Hosté zvýšili Kuldou na 2:4 a bylo v podstatě hotovo. Zkázu pak dokončili hosté v 77. minutě krásnou střelou Svobody k tyči.   

Body jsme tedy lídrovi nesebrali, ale nic se neděje. Věřme, že nějaký bodík urveme za týden v Úročnici.    

Sestava: Drahota - Fiala (80. Kančij), Dytrich, Uršic, Rezek (60. Matoušek) - Měchura, Škvor M., Florián, Nerad (75. Procházka) - Krajc (46. Sadílek), Špalek


 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci