Fotbalisté přivezli z Pyšel bod, ale sahali po výhře

SK Pyšely – Sokol Ostředek 2:2  (1:1)

Naši fotbalisté hráli potřetí z čtyř úvodních kol venku. Tentokráte zajížděli na horkou půdu do Pyšel.

Ještě v pátek dopoledne to vypadalo, že trenér Libor Procházka nebude mít k dispozici ani kompletní jedenáctku, nakonec to až tak zlé nebylo. Oproti minulému zápasu chyběli Kuba Jiřík a Zdeněk Měchura. Kvůli problémům se zády nemohl nastoupit ani kouč a tak roli stopera zaujal Tomáš Dytrich, kterému na Nou Campu nenabídli kontrakt. Do útoku byl k dispozici Adam Fantys.

Naši se ujali vedení již v 9.minutě gólem Lukáše Uršice z penalty. Bohužel se nám vedení nepodařilo udržet a inkasovali jsme gól do šatny. V 50. minutě jsme opět zásluhou Petra Floriána vedli. Soupeř srovnal až v 84. minutě, kdy využil naše zaváhání po rohu veterán Maršoun.

Škoda, bod je jistě v boji o záchranu cenný, ale ke třem nebylo daleko. 

Trenér Borina byl nicméně spokojen. Sice jsme nedali šance, ale domácí hrozili gólem téměř z každé z velkého množství standardek. 

O velikonoční sobotě nás doma čeká lídr tabulky z Jírovic v jehož řadách řádí náš bývalý hráč Tomáš Sahula. Přijďte naše borce dohnat k třem bodům.

Sestava: Škvor J.  – Fiala, Dytrich, Určic, Rezek – Nerad (84. Mistoler), Škvor M., Florián, Sidor – Fantys (78. Kančij V.), Špalek

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci