Nestárnoucí Jenda Kuželka sestřelil naše fotbalisty

SK Chocerady - Sokol Ostředek 3:0 (2:0)

Naši fotbalisté odjížděli na derby do Chocerad s přáním navázat na bodový import z Soběhrd a získat klid pro další zápasy. V pátek se podařilo administrativně dořešit návrat Edy Sidora z ukrajinského FK Bilky a Eda měl pomoci již v Choceradech. Bohužel na zápas nedorazil, naopak prvně v jarní části se k překvapení všech v kabině ukázal Fanda Macháček.

Zápas se našim fotbalistům vůbec nepovedl. Hrající kouč Libor "Borina" Procházka uznal, že soupeř byl lepší a trestal naše individuální chyby. Všechny tři branky domácích vstřelil nestárnoucí Jenda Kuželka, který je i v téměř 55 letech hrozbou pro soupeřovu obranu. Oproti němu byli naši útočníci zcela bezzubí. Od větší gólové nadílky v naší bráně nás zachránil gólman Jirka Škvor.

Nepovedený zápas je potřeba hodit za hlavu a příští neděli doma porazit Miličín.

Sestava: Škvor J. - Fiala (46. Mistoler), Procházka (88. Rezek), Uršic - Měchura, Škvor M., Florián, Jiřík (61. Macháček) - Fantys, Špalek

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci