Naši stolní tenisté mají před koncem sezóny formu

Ostředečtí stolní tenisté v předposledním kole sezóny prokázali velmi dobrou formu. Všechny tři týmy se radovaly z výher.

Béčko si ve středeční předehrávce poradilo s třetím týmem tabulky OP3 Netvořicemi poměrně snadno 13:5 a zůstává tak jediným z 57 týmů hrajících v této sezóně okresní přebory na Benešovsku, který neztratil ani bod.

Áčko si ve čtvrtek poradilo s Voticemi, které nevyslaly do boje nejsilnější sestavu a skončí v nejvyšším okresním přeboru OP1 na slušném 8. místě daleko od sestupových starostí. Poslední zápas se sestupujícími Olbramovicemi to již nezmění.  

Céčko si v pátek dojelo do Votic pro nejtěsnější výhru. Důležitým bodem k ní přispěl mladý Šimon Styblík. Pokud v příštím kole naši porazí poslední Čerčany, mohli by skončit až na pěkném 4.místě v OP4.

OP1: Sokol Ostředek A - Sokol Votice A  16:2

OP3: Sokol Ostředek B - Sokol Netvořice B 13:5

OP4: Sokol Votice C - Sokol Ostředek C  8:10


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci