Týnec byl nad síly našich stolních tenistů

Náročný program mělo v těchto dnech stolně-tenisové áčko. Po nedělní a středeční dohrávce je hned ve čtvrtek čekal další zápas. Těžší soupeř v této sezóně není. Do Ostředku přijel suverén nejvyšší třídy okresního přeboru - KST Týnec, který všech dosavadních 18 zápasů vyhrál a čtyři kola před koncem má jistý postup do kraje.

Hosté naše hráče, očekávající, že vyšlou do boje slabší tým, zklamali. Utkání nevypustili a přijeli v top sestavě včetně sester Jakubcových, které v minulosti hrály ženskou extraligu.

Přes zlepšení našich, co se týká uhraných setů - nyní 5, v prvním zápase v Týnci jen 2, mluví výsledek 0:18 jasně o tom, kdo zápasu dominoval. Senzačnímu bodu byl blízko Jura Žydyk, kterýs Hanou Jakubcovou prohrál v pěti setech.

I céčko mělo za soupeře týnecký tým. Ve Zbořeném Kostelci, kde má týnecký stolní tenis svou základnu, nemělo proti céčku také příliš šancí a odešlo poraženo.

Béčko mělo v tomto kole volný los.

OP1: Sokol Ostředek A - KST Týnec n/S A  0:18

OP4: KST Týnec n/S C - Sokol Ostředek C  16:2


 

     

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci