Starší žáci Trhového Štěpánova ovládli Ostředecký pohár 2019

V sobotu 23. února uspořádal náš klub v hale ZŠ Sázava další turnaj, tentokráte pro starší žáky. Nemoci a jarní prázdniny způsobily, že se turnaje včetně našich žáků (pod hlavičkou společného týmu se Sázavou) zúčastnilo jen pět týmů - TJ Sokol Maršovice, TJ Sokol Struhařov, FK Soběhrdy a FK Trhový Štěpánov. Hrálo se systémem každý s každým.

 Vítězný tým FK Trhový Štěpánov

O vítězi turnaje bylo jasno již několik zápasů před koncem. Tým Trhového Štěpánova ostatní týmy hodně převyšoval a bez ztráty bodu si dokráčel pro zasloužené celkové vítězství. O stříbru rozhodl až poslední zápas turnaje. Radovali se z něj maršovičtí fotbalisté. Bronz vybojoval Struhařov. Náš tým, který se potýkal s velkým množstvím omluvenek, skončil na posledním pátém místě s jedním bodem za remízu se Struhařovem.

Nejlepším hráčem turnaje byl zvolen soběhrdský Pavel Vašák. Sošku pro nejlepšího gólmana si odnesl struhařovský Matyáš Cihelka. Nejlepším střelcem byl se sedmi góly štěpánovský Michael Rakáč.

Celková tabulka turnaje

 

Přehled všech výsledků

 

 Starší žáci Sázava / Ostředek

Poděkování patří všem, kteří se podíleli na průběhu turnaje. Nikole Holubkové s Vojtou Krejcárkem za ovládání časomíry, zapisování střelců a ujmutí se role jury. Marcele Kůrkové a Ivetě Řeháčkové za prodej občerstvení. Poháry a medaile byly hrazené z dotace obce Ostředek poskytnuté naší TJ na letošní rok. Pan Jaroš z vydavatelství EGMONT/ALBATROS věnoval knihy pro oceněné jednotlivce


Sokol Maršovice - 2.místo

Sokol Struhařov - 3.místo 

 

FK Soběhrdy - 4.místo


 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci