Nekompletní fotbalisté prohráli v Miličíně

Sokol Miličín – Sokol Ostředek 3:0  (1:0)

sestava: Drahota – Fiala, Starosta, Dytrich, Matoušek (75. Sedlmaier) – Nerad, Měchura, Florián, Macháček (88. Grešla) – Horák, Fantys (40. Procházka)


Po úspěšném domácím vstupu do soutěže čekal naše fotbalisty výlet do dalekého Miličína, na který klub vypravil autobus. Cílem bylo přivézt zpět nějaký ten bodík. Bohužel se trenér Procházka musel obejít bez několika hráčů základní sestavy. K dříve omluveným Milanovi Škvorovi a Lukáši Uršicovi přibyl Jenda Müller, který vzhledem k nešťastnému těžkému úrazu vynechá patrně celou sezónu. Jendovi všichni přejeme brzkou rekonvalescenci. Stále fit není ani Patrik Krajc, který v úterý zkusil trénovat. Přestože se prvně v kabině hlásil Tomáš Starosta, absence prvních dvou zmíněných se ukázala jako klíčová. Další ranou bylo odstoupení Adama Fantyse kvůli nakopnutému kotníku ještě v první půli.

Naši ve slátané sestavě vůbec nenavázali na výkon proti Choceradům, přesto se naši útočníci dokázali dostat do šancí, ale sami proti domácímu gólmanovi, byť ze strany, neuspěli. Jediný gól prvního poločasu tak vstřelili domácí.

Všechno se mohlo odvíjet jinak, kdyby Tomáš Starosta proměnil za stavu 1:0 penaltu, která byla nařízena za faul na Petra Floriána. Bohužel Stára kopl penaltu špatně a když domácí přidali druhý gól, bylo hotovo.

Nevydařený zápas v Miličíně je potřeba hodit za hlavu a vše směřovat k sobotnímu domácí zápasu s SK Pyšely. Důležité bude, aby se dal do pořádku zraněný Adam. Milan s Lukášem by již měli být k dispozici.

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci