Fotbalisté remizovali v divoké přestřelce s Ondřejovem

Sokol Ostředek - Sokol Ondřejov 6:6 (3:3)

V neděli sehráli ostředečtí fotbalisté druhé přípravné utkání na podzimní sezónu. Soupeřem jim byl nedaleký Ondřejov, který v minulé sezóně skončil na 5. místě v III. třídě okresu Praha východ. Po divoké přestřelce, ze které měly určitě radost slušně zaplněné tribuny, méně asi již trenéři, skončilo utkání remízou 6:6.

Trenér Procházka řešil před utkání rébus, které dva gólmany nominovat do zápasu. Prvně byla totiž k dispozici i čerstvá posila Martin Drahota, který již ale před dvěma roky v přátelském utkání v Ratajích v našem dresu nastoupil.

Naši vstoupili do utkání velmi dobře. Již v 5. minutě skóroval po centru Adama Fantyse Kuba Horák.

V 21. minutě si připsal první gól v dresu ostředeckého áčka benjamínek týmu Patrik Krajc, když v rohu vápna mazácky poslal míč do šibenice ondřejovské branky. Následně jsme nevyužili další dvě tutovky a soupeř začal trestat.  

Po vlastenci Láďi Fialy a dvou zaváháních obrany jsme v 36. minutě najednou prohrávali 2:3. Na některých našich borcích bylo vidět, že začínají šlapat vodu.

Vyrovnání zařídil těsně před odchodem do kabin Adam Fantys, který poslal centr od Petra Floriána z voleje nechytatelně ke vzdálenější tyči.

Ve 49. minutě ukázal hrající kouč Borina svým svěřencům, jak se musí jít důsledně za míčem ve vápně a vybojoval penaltu, kterou Flory bezpečně proměnil a poslal nás opět do vedení. Ondřejov ale již za 6 minut po dalším zaváhání našich zadních řad znovu srovnal.

V 72. minutě pěkně hlavičkoval Flory, hostující gólman střelu jen vyrazil a pro dorážejícího Kubu Horáka nebyl problém míč uklidit za jeho záda 5:4.

Ani tento náskok nevydržel dlouho, za tři minuty vstřelil z penalty svůj pátý gól i soupeř. Gólman Drahota sice vystihl směr střely, ale na dobře umístěnou ránu neměl nárok.

Čtyři minuty před koncem ondřejovští dokonale rozebrali naší dnes až často chybující obranu a vstřelili nám šestý gól.

Naši to nevzdali.  V poslední minutě se hezky uvolnil Adam Fantys a našel ve vápně volného Floryho, který s přehledem srovnal na konečných a zřejmě spravedlivých 6:6.

Příští neděli od 17h sehrají naši fotbalisté doma utkání 1.kola Poháru OFS Benešov proti béčku Divišovu. Toto zajímavé derby bude generálkou před prvním mistrovským zápasem.

Sestava: Mikšátko (46. Drahota) – Fiala, Škvor M., Starosta, Müller – Měchura, Florián, Uršic, Krajc – Horák, Fantys

střídali: Sedlmaier, Dytrich, Procházka, Kančij      


Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci