Dorost smetl Průhonice, žáci vyhráli v Čechticích

Úspěšný víkend za sebou mají ostředečtí fotbaloví mládežníci. Dorostenci rozstříleli Průhonice a žáci vyhráli v Čechticích, což pro ně znamenalo úplně první body v sezóně 2017/18.

Dorost:  Sokol Ostředek / FK Kavalier Sázava – Spartak Průhonice  8:1 (3:1)

Na první domácí zápas k nám zavítal soupeř z Průhonic mající společný tým s Vestcem a podle podzimních výsledků jsme doufali ve výhru našeho týmu. Bohužel opakovaně z různých důvodů nebylo spoustu hráčů k dispozici a tak jsme museli doplnit mužstvo o 5 žáků ze Sázavy.

Do zápasu jsme vlétli a za prvních 7 minut se nám podařilo vstřelit 2 branky, o které se postaral Svoboda a Skála. Nicméně soupeř i díky zaváhání našeho gólmana Dytricha rychle snížil brankou Ali Ulaze na 2:1. V zápase bylo k vidění spousta nepřesností a někteří hráči jakoby na hřišti ani nebyli. Po půlhodině se nám podařilo zásluhou Tomáše Svobody náskok opět navýšit na dvě branky. Větší klid do kabin mohla přinést penalta, kterou jsme nechali kopat Davida Procházku.

Do druhé půle jsme šli hlavně s tím, abychom neinkasovali a naopak vstřelily nějakou pojišťovací branku, což se podařilo. Soupeř postupně po inkasovaných brankách odpadával a tak jsme zápas dohrávali na jejich polovině. Zápas skončil výhrou našeho dorostu 8:1. Kluky musíme pochválit za bojovnost zejména ve druhém poločase, který byl rozhodně lepší než ten první.

Góly: Svoboda T. 2, Skála 2, Tichý 2, Jiřík a Grešla

Sestava: Dytrich - Mistoler, Matoušek, Grešla, Skála - Kouřimský, Zeman, Tichý, Ferenc - Jiřík (C), Svoboda T.

střídali: Procházka D., Vávra

 

Václav Budka


Starší žáci:  Sokol Čechtice / Start Lukavec – Sokol Ostředek 0:3  (0:1)

branky: Novák 3

sestava: Hajný – Bareš, Biras F., Biras J., Fořt, Škvor, Svoboda, Kodat, Vaněček, Novák   

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci