Těsná prohra stolnětenisového áčka s posledními Olbramovicemi

Áčko hrálo ve čtvrtek v Olbramovicích na půdě posledního celku soutěže, který dosud bodoval pouze díky dvěma remízám. Jednoznačným cílem bylo přivézt tři body za výhru, které by definitivně potvrdily konečné 5. místo.

Plány dostaly trhlinu, když na poslední chvíli vypadl ze sestavy kvůli nemoci Standa Měchura a musel zaskočit náhradník Petr Stanovský. I tak ale mělo být v silách týmu body přivézt.

Po velké bitvě naši prohráli těsně 8:10 a domácí se tak mohli radovat z první výhry v sezóně, která ale stejně nic nezměnila na skutečnosti, že sestupují do OP2.

Zápas se vydařil Romanovi Žydykovi, který vyhrál všechny čtyři dvouhry. Tři body vybojoval Tomáš Velek. Nedařilo se Martinovi Vosátkovi, od kterého se čekalo více než jeden bod.

Přes porážku má naše áčko nakonec kolo před koncem soutěže páté místo jisté, protože Divišov doma překvapivě prohrál se zachraňujícími se Pyšely.

Céčko mělo v tomto kole volný los. Bohužel ani porážka prvních Pyšel doma s Čerčany mu již nepomůže, aby si zajistilo přímý postup. Na přelomu března a dubna čeká céčko baráž o postup do OP4 s céčkem Divišova.

OP1:  SDH Olbramovice A – Sokol Ostředek A  10:8

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci