Stolní tenisté v dohrávce porazili Týnec n/S

Včera dohrávalo áčko svůj odložený zápas s KST Týnec n/S a i třetí soutěžní zápas v nové sokolovně skončil našim vítězstvím.

Obě čtyřhry byly velmi dramatické a skončily v pátém setu výsledkem 11:9. Zatímco Roman Žydyk s Martinem Vosátkou se radovali z výhry nad Pospíšilem s Váňou, Standa Měchura s Markem Škvorem se museli sklonit před Balatou se Šípkem.

Od prvních dvouher se začalo skóre mírně naklánět v náš prospěch, definitivu pak přinesla hned první dvouhra poslední série, kdy Martin porazil Pospíšila.

Stoprocentní byl Standa, který jako jediný zdolal osmého hráče žebříčku OP1 Balatu a na poslední zápas pustil Juru Žydyka, který si poradil s Váňou. Tři body vybojovali Roman i Martin. První bod v OP1 si po jasné výhře na Šípkem připsal Marek.

Výhra i bez Míry Janaty a Franty Menze přiblížila áčko k udržení konečného 5. místa.

OP1: Sokol Ostředek A - KST Týnec n/S A  12:6

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci