Béčko výhralo dramatické derby s Petroupimí

V minulém týdnu zahájili ostředečtí stolní tenisté odvetnou část sezóny.

Ve čtvrtek přivítalo áčko druhé Votice a nebylo daleko od remízy. Chyběly k ní jen tři míčky. Míra Janata vedl v pátém setu nad Dvořákovu 10:8 a měl dva mečboly, ale nedotáhl zápas do vítězného konce. Franta Menz zažil podobnou koncovku s Brejlou, v pátém setu vedl 9:6, utkání však prohrál.

Ve stejný den zajíždělo céčko do Bystřice, kde si s přehledem připsalo výhru a udrželo si druhou pozici, která by na konci sezóny znamenala barážový duel s předposlední týmem čtvrté třídy o postup.

V pátek čekal béčko prestižní derby duel s béčkem Petroupimi, které myslí na baráž o druhou třídu. Naši tajně doufali v remízu, která by se hodila v boji o záchranu. Vedoucí týmu povolal pro tento zápas lídra céčka Pepu Lemberka a postavil ho do základu. Taktický tah se vyplatil. Po prohraných čtyřhrách sice mezi našimi panovala skleslá nálada, ale naši dokázali vyhrát prvních pět dvouher, dostali se tak do vedení a nervozita přešla na stranu hostů, kteří takový vývoj zápasu nepředpokládali. Ostřeďáci již vedení ze svých rukou nepustili a připsali si velmi důležitou výhru. Vzhledem k výhrám soupeřů z konce tabulky ale ještě není nic jasné, nadále mají před předposledním barážovým místem náskok dvou výher.

OP1:  Sokol Ostředek A – Sokol Votice A  7:11

OP3:  Sokol Ostředek B – SDH Petroupim B  11:7

OP5:  SK Bystřice B – Sokol Ostředek C  5:13


Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci