Senzace! Stolní tenisté vyhráli v Petroupimi

Stolně-tenisové áčko včera senzačně vyhrálo v Petroupimi, která je dlouholetým účastníkem OP1. K bodově stoprocentním Frantovi Menzovi a Mírovi Janatovi (oba čtyři výhry ve dvouhrách a společně čtyřhru) se přidal dvěma výhrami ve dvouhrách Roman Žydyk a jedním bodem Tomáš Velek, který zaskočil v Petroupimi  za Martina Vosátku.    

Béčko ve středu vysoko prohrálo v Pyšelých. Domácí, kteří by chtěli postoupit do OP2, neponechali nic náhodě a po výhře béčka v minulém kole nad Neveklovem, postavili nejsilnější sestavu, proti které neměli naši moc šancí. Dva body našich barev zajistil Tomáš Velek, který společně s Patrikem Vosátkou vyhrál i čtyřhru. Jura Žydyk a Marek Škvor ml. vyšli bodově na prázdno.

Céčko výhrou v domácím zápase proti Netvořicím prodloužilo svou sérii výher na tři a drží první místo v OP5. O body se zasloužili Pepa Lemberk 3, Jindra Nenáhlo 3, Martin Vosádka 3 a Dan Císař + čtyřhra Lemberk / Nenáhlo. 

 

OP1: SDH Petroupim – Sokol Ostředek  6:12

OP3:  Sokol Pyšely B – Sokol Ostředek B  15:3

OP5: Sokol Ostředek C - Sokol Netvořice C 11:7

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci